LAST INTERNATIONAL PLAYBOYS + MISS CHERRY

LAST INTERNATIONAL PLAYBOYS
Οι Last International Playboys συστήθηκαν στο κοινό με το digital Ε.Ρ. τους “Foreplay”, που κυκλοφόρησε πριν 2 χρόνια (2015) από τη Sound Of Everything.
O φρέσκος, καθαρός και εσωστρεφής indie-alternative ήχος τους αφήνει μια γλυκόπικρη ατμόσφαιρα ασπρόμαυρης ταινίας.
Ρυθμός και μελωδικότητα είναι τα υλικά που φτιάχνουν τα όνειρα.
Μετά τη διάκρισή τους στο διαγωνισμό του Red Fm 96.3 “Red Live Auditions”, τον τελευταίο καιρό βρίσκονται στο στούντιο δουλεύοντας πάνω στο πρώτο full album τους, χωρίς όμως να παραλείπουν τις ζωντανές εμφανίσεις σε επιλεγμένους χώρους. Το φετινό καλοκαίρι θα εμφανιστούν στη σκηνή του Rockwave Festival, την 1η Ιουλίου 2017, ανοίγοντας τη συναυλιακή ημέρα για τους Sivert Hoyem και Placebo.
 
Οι Last International Playboys είναι:
Άγγελος Καλαντζής (Φωνή), Κώστας Λαγός (Κιθάρες), Ιωσήφ Μοσχόπουλος (Κιθάρες, φωνητικά), Νικόλας Μίχος (Μπάσο, φωνητικά), Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος (Πλήκτρα), Στέλιος Πασχάλης (Τύμπανα)
 
MISS CHERRY
Οι ταλαντούχοι Miss Cherry σε μια ακόμα live εμφάνιση δίπλα στους Last International Playboys στον Σταυρό του Νότου την Τετάρτη 26 Απρίλιου. Το 5μελές φρέσκο ποπ συγκρότημα θα γεμίσει με τις μουσικές του την αγαπημένη σας μουσική σκηνή παίζοντας επιτυχίες σε μοναδικές διασκεύες, αλλά και δικές του δημιουργίες που σύντομα θα κυκλοφορήσει.
Οι Miss Cherry αποτελούνται από τους Φαίδωνα Φαρίντ στα φωνητικά, τον Κωνσταντίνο Borek στις κιθάρες, τον Ηλία Λαΐτσα στα τύμπανα, τον Κώστα Μαραγκό παίζοντας μπάσο και τον Κίμωνα Λιμενίδη στα πλήκτρα.

Σταυρός του Νότου Club

Ημερομηνία

Tετάρτη 26 Απριλίου

Ώρα Έναρξης

21.30