OULALOUM

Η Αγγελική Τουμπανάκη, vocalist/ performer, παρουσιάζει το καινούργιο της project “ΟΥΛΑΛΟΥΜ” με τραγούδια από τη σύγχρονη ελληνική σκηνή, έχοντας ως αφετηρία, τις world jazz καταβολές της και την αγάπη της για την ελεύθερη μουσική έκφραση και τον αυτοσχεδιασμό.
Μαζί με τους εκλεκτούς μουσικούς, Απόστολο Καλτσά στο ηλεκτρικό μπάσο, Βαγγέλη Παρασκευαϊδη στο βιμπράφωνο και Ηλία Δουμάνη στα τύμπανα, ερμηνεύουν βιωματικά, τραγούδια ορόσημα της ελληνικής δισκογραφίας.
Ενορχηστρώνουν αφαιρετικά, δίνουν χώρο στη διάδραση και τον αυτοσχεδιασμό, διατηρώντας όμως με σεβασμό συμπαγή την αισθητική και την ουσία της τραγουδιστικής σύνθεσης.
Μια παράσταση που ενώνει το χρόνο των αναμνήσεων με το σήμερα του σύγχρονου ήχου.
 
 
Αγγελική Τουμπανάκη _ φωνή
Βαγγέλης Παρασκευαϊδης _ βιμπράφωνο, κρουστά
Απόστολος Καλτσάς _ ηλεκτρικό μπάσο, loops
Ηλίας Δουμάνης _ τύμπανα, pads
 
Αγγελική Τουμπανάκη CV
Vocalist, performer, επιστήμονας, δημιουργική παραγωγός, lead singer, soundexperimentalist, mixed-media practitioner και vocal educator.
Η Αγγελική Τουμπανάκη χρησιμοποιεί τη φωνή της σαν μουσικό όργανο και μέσο για να επικοινωνήσει, να αυτοσχεδιάσει, να πειραματιστεί, να εκφραστεί και με αυτά δημιουργεί παρέες, τραγούδια, βίωμα, εμπειρία, γνώση.
Απο το 2005 δημιουργεί μουσικά projects με World jazz και Nu Jazz, ηλεκτρονική/ αυτοσχεδιαστική μουσική θεματολογία, τα οποια παρουσιάζει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Σταυρός του Νότου Club

Ημερομηνία

Πέμπτη 11 Μαϊου

Ώρα Έναρξης

21.30

Είσοδος

-Τιμή-