Πέτρος Βεντουρής

Ο Πέτρος Βεντουρής μετά την κυκλοφορία των cd single τραγουδιών του “Χάρτινο Λουλούδι”, “Όλα για όσα προσεύχεσαι” και “Σε λίγο ξημερώνει”, έρχεται την Πέμπτη 18 Μαΐου στο Σταυρό του Νότου Club, να μας παρουσιάζει την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Όλα για όσα προσεύχεσαι”, που κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρία Final Touch.
Eίναι ένας νέος τραγουδοποιός ο οποίος κατάγεται από την Νάουσα της Πάρου. Εκεί έζησε τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια και έκανε τα πρώτα του μουσικά βήματα όντας αυτοδίδακτος στην κιθάρα. Ύστερα έφυγε για σπουδές στην Άρτα στο ΤΕΙ Ηπείρου, τμήμα “Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής” όπου για δύο χρόνια παρακολούθησε μαθήματα λαϊκής κιθάρας από τον Δημήτρη Μυστακίδη πριν αποχωρήσει και συνεχίσει τις σπουδές του στο ωδείο “LAB Music” των Εξαρχείων Αθήνας όπου κι ειδικεύτηκε στην μοντέρνα κιθάρα με καθηγητή τον Γρηγόρη Ντάνη. Έχει προκριθεί και συμμετάσχει στους «Αγώνες δημιουργίας ελληνικού τραγουδιού/4» (2014) στη Στέγη γραμμάτων και τεχνών με το ”Ελληνικό Σχέδιο”.
Καλεσμένη του θα είναι η Σαββέρια Μαργιολά που για πρώτη φορά θα συμπράξουν πάνω στη σκηνή με συνθέσεις και των δυο. Με ανανεωμένο πρόγραμμα και πλαισιωμένος από ένα σύνολο νέων και ταλαντούχων μουσικών, μας καλεί σε μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά.
 
Special Guest: Σαββέρια Μαργιολά
 
Μαζί του στη σκηνή οι μουσικοί.
Τραγούδι- Μαντολίνο: Μαρία Καρέτσου
Βιολί- Lap steel guitar: Γιάννης Κονταράτος
Ακορντεόν: Αφροδίτη Μπόμπορα
Μπάσο- Φωνητικά: Πέτρος Βαρθακούρης
Τύμπανα: Μανώλης Δελέντας
 
Ενορχηστρώσεις: Πέτρος Βαρθακούρης- Γιώργος Τσιατσούλης
 
Μουσική Σκηνή Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή & Θαρύπου 35, Νέος Κόσμος
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210- 9226975
Πληροφορίες: www.stn.gr
 
Ώρα προσέλευσης: 21:30
Τιμή εισόδου: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Σταυρός του Νότου Club

Ημερομηνία

Πέμπτη 18 Μαΐου

Ώρα Έναρξης

21.30

Είσοδος

12 ευρώ με μπύρα ή κρασί