Η Πτώση Των Θεών

JAMOAN live
Πέμπτη 26 Οκτωβρίου
Σταυρος του Νοτου club

Ο Άκης Θεοτοκάτος (jamoan) δυο χρόνια περίπου μετά την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο ‘’Απειθεια’’ (2015), επιστρέφει με έναν δεύτερο δίσκο που τον εδραιώνει στα εναλλακτικά μουσικά μονοπάτια για τα καλά.
‘’Η Πτώση Των Θεών’’ όπως ονομάζεται, έρχεται να σηματοδοτήσει μια νέα μουσική πρόταση στην Ελλάδα με φρέσκο και άρτια επεξεργασμένο ήχο, αιχμηρό κοινωνικοπολιτικό στίχο και ατμόσφαιρες που σου θυμίζουν εποχές που ο πειραματισμός και η δημιουργικότητα, ήταν τα βασικά στοιχεία μιάς μπάντας. Και πώς αλλιώς θα μπορούσε να γίνει μιάς και οι μουσικοί που απαρτίζουν αυτό το project, είναι απο τους μεγαλύτερους μουσικούς αυτής της χώρας και όχι μόνο.
Γιώργος Κοντραφουρης – πλήκτρα
Κώστας Αναστασιάδης – τύμπανα
Πολυζωγοπουλος Αντρέας – τρομπέτα
Μπουραζάνης Παναγιώτης – μπάσο
Λυμπερόπουλος Αποστόλης – κιθάρα
Κουζής Δημήτρης – βιολί
Κορέτση Ηλιάνα – τσέλο
Jamoan – κιθάρα, φωνητικά
Σκαράκης Μιχάλης – ηχοληψία
Κάνοντας λίγα live και αρκετά προσεγμένα πρός τον ακροατή, έρχεται η στιγμή να φιλοξενηθούν σε έναν απο τους ιστορικότερους μουσικούς χώρους της Αθήνας, για να παρουσιάσουν την ‘’Πτώση Των Θεών’’ αλλα και την ‘’Απείθεια’’ στις 26/10/2017 ημέρα Πέμπτη. Τα οκτώ άτομα επι σκηνής αλλα και οι συνεργάτες τους στα φώτα και στον ήχο ειναι σίγουρο πως θα παρουσιάσουν στο κοινό, ένα αξιοπρεπέστατο μουσικό αποτέλεσμα απο ένα project που βρίσκεται στην γέννα του, αλλα σίγουρα ήρθε για να μείνει στα μουσικα δρώμενα αυτού του τόπου.

Σταυρός του Νότου Club

Ημερομηνία

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου

Ώρα Έναρξης

22.00

Είσοδος

-Τιμή-