Χρήστος Θηβαίος | Μαρία Παπαγεωργίου

 

Χρήστος Θηβαίος | Μαρία Παπαγεωργίου
Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου και για 6 παραστάσεις
Ο Χρήστος Θηβαίος συναντά την πιο ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα εκπρόσωπο της νεότερης γενιάς, τη Μαρία Παπαγεωργίου. Οι δυο τους δημιουργούν ένα δυσεύρετο αισθητικό και συναισθηματικό περιβάλλον με καθαρό οξυγόνο, που παράγεται από την Τέχνη τους και τον σεβασμό στον ακροατή. Από την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, δύο διαφορετικές καλλιτεχνικές γενιές συναντιούνται στο Club του Σταυρού Του Νότου, μοιράζονται τις εμπειρίες και τα τραγούδια τους και μας συστήνονται σαν ένα.
 
Οι δύο καλλιτέχvες δηλώνουν για τη συνάντησή τους επί σκηνής:
 
“H συνεργασία μου με τον Xρήστο είναι ένα πέρασμα μέσα στα χρόνια που μεγάλωνα μέχρι να φτάσω εδώ. Στο σήμερα. Είναι το “Ημερολόγιο” που κρατούσα στο λύκειο, μαθαίνοντας τα τραγούδια του, είναι η “γυναίκα” που βιαζόμουν να γίνω, είναι κάθε “χαραμάδα πανικού” που πέρασε το σώμα μου μέχρι ο φόβος σιγά – σιγά να γίνει “αγάπη”. Σε αυτό το σημείο συναντώ τον Χρήστο Θηβαίο, που τόσο θαυμάζω. Μέχρι να με πάει με το σπουδαίο έργο του στο επόμενο “Σιδερένιο μου Νησί”.”
Μαρία Παπαγεωργίου
 
“H Mαρία Παπαγεωργίου είναι μονόδρομος συνεργασίας. Γιατί αν δεν υπάρχει αύριο δεν υπάρχει σήμερα. Τη στιγμή που είμαι ακραιφνώς παρών έχω γίνει ήδη χθες. Με τη Μαρία παίζουμε μουσική γιατί διαφορετικά δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τη χαραμάδα του πανικού μας. Αντί να σβήσουμε, ανάβουμε γενέθλια κεριά στο όνομα της εκρηκτικής μας συνάντησης.”
Χρήστος Θηβαίος
 
Συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι οι Μάξιμος Δράκος (πιάνο), Σταύρoς Ρουμελιώτης (Κιθάρες), Καλλίστρατος Δρακόπουλος (τύμπανα) και Άγγελος Παπαδάτος (κοντραμπάσο)
Εισιτήριο 12€ με μπύρα ή κρασί

Σταυρός του Νότου Club

Ημερομηνία

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου και για 6 παραστάσεις

Ώρα Έναρξης

22.30

Είσοδος

12€ με μπύρα ή κρασί