Final Act

Ένα από τα πιο υποσχόμενα νέα γκρουπ του Ελληνόφωνου ροκ, λίγο μετά την πετυχημένη εμφάνισή του στη Θεσσαλονίκη,έρχεται να ηλεκτρίσει τη σκηνή του Σταυρός του Νότου Club.
Οι Final Act ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ “Η Διαδρομή”, θα παίξουν ζωντανά την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στο club του Σταύρου του Νότου τα τραγούδια του άλμπουμ,τις πειραγμένες διασκευές τους,αλλά και θα παρουσιάσουν το καινούργιο τους τραγούδι “Άϋλος” προπομπό της δεύτερης επερχόμενης δισκογραφικής τους δουλειάς.

Special guests: Νικος Ζιωγαλας
Παρασκευάς Θεοδωράκης

Παραγωγή: Άγνωστος Ήχος
https://www.facebook.com/agnostoshxos/
https://www.youtube.com/channel/UCNlSxV16UTuxVmI9M9mkVCw

Info:Είσοδος στο μπαρ 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί
Έναρξη: 21:30
Σταυρός του Νότου Club – Φρατζη 14 Νέος Κόσμος,
Τηλέφωνο κρατησεων 2109226975
Facebook: https://www.facebook.com/StavrostouNotouOfficial
Site: https://stn.gr/

Οι Final Act σχηματίστηκαν τον Αύγουστο του 2014 στην Κόρινθο.Η πρώτη τους ζωντανή εμφάνιση έρχεται τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς.Αρχικά έπαιζαν μόνο διασκευές Ελληνόφωνων ροκ συγκροτημάτων.Σιγά σιγά άρχισαν να γράφουν τα πρώτα δικά τους τραγούδια.Οι πρώτες εμφανίσεις στην Αθήνα δεν άργησαν να έρθουν. (Αρχιτεκτονική Γκάζι,Burbon,Ghost house,Holywood stage,On the Road,Architecture Live Stage,Faust,Sfigga).Τον Ιανουάριο του 2016 παρουσιάζουν το πρώτο τους videο clip με τίτλο Τέλειος Εργάτης, ως προπομπό της πρώτης ολοκληρωμένης τους δουλειάς,με το οποίο συμμετέχουν το Νοέμβριο του 16 στη συλλογή UNDERGROUND Όνειρα 5 που κυκλοφόρησε ψηφιακά από το site ROCKAP.GR δωρεάν. Το ντεμπούτο άλμπουμ “Η Διαδρομή” κυκλοφόρησε τον ίδιο μήνα από την FM records και περιλαμβάνει 7 δικές τους συνθέσεις.(Φωνητικά -Πάνος Περιβολάρης, τύμπανα- Αθηνά Τσαρμπού, μπάσο – Γιώργος Αλμπάνης, κιθάρα- Θάνος Χρήστου).Σε τρία από τα τραγούδια του άλμπουμ,τους στοίχους υπογράφει η Θάλεια Αντουλινάκη. Σημαντικός σταθμός της μπάντας, η συμμετοχή τους στην πρώτη εκπομπή ERT SESSIONS by Ροκ Συναναστροφές του Πάνου Χρυσοστόμου, όπου καλεσμένοι στο στούντιο Ε της ΕΡΤ ηχογράφησαν ζωντανά τραγούδια από το άλμπουμ τους αλλά και αγαπημένες τους “πειραγμένες” διασκευές.

https://www.facebook.com/Final-Act-565380743606226/
https://www.youtube.com/channel/UCVLddOAIgIE_mLNlqrKHNKA

Οι Final Act είναι :
Πάνος Περιβολάρης ( Φωνή )
Γιώργος Αλμπάνης ( Μπάσο )
Κώστας Σοφός ( Κιθάρα )
Κωνσταντίνος Νάστος ( Τύμπανα)

Υπεύθυνος επικοινωνίας των Final Act :Άγγελος Αληγιάννης
ag.aligiannis@gmail.com
Τηλέφωνο : 6941614680

Σταυρός του Νότου Club

Ημερομηνία

Κυριακή 28 Ιανουαρίου

Ώρα Έναρξης

21.30

Είσοδος

12 ευρώ με μπύρα ή κρασί