Νίκος Βολάκος

Ο Νίκος Βολάκος μαζί με έξι καταξιωμένους μουσικούς θα παρουσιάσουν την Πέμπτη 25/1 στις 21.30 στο Club , εκτός από τα γνωστά τραγούδια του, τραγούδια από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο.
Σε πρώτη εκτέλεση θα παρουσιάσουν τραγούδια από την συνεργασία του με την Ζωή Τηγανούρια , η οποία θα ερμηνεύσει στο ακορντεόν μεγάλες επιτυχίες της.
Ο Νίκος Βολάκος σε πρώτη εκτέλεση θα παρουσιάσει τα νέα του τραγούδια που
είναι αποτέλεσμα της συνεργασία του με ταλαντούχους μουσικούς και στιχουργούς όπως η Ζωή Τηγανούρια ,Μαρίνα Δημήτρουλα , Ματίνα Καρελιώτη.
Guest εμφάνιση θα κάνουν δυο καταπληκτικοί ερμηνευτές , η Αδα Σεραιδάρη και ο Davide Ricci.
Σημαντικοί μουσικοί θα πλαισιώσουν το μουσικό σχήμα όπως ο μαέστρος Αντώνης Λογοθέτης στο πιάνο , ο Γιάννης Γρηγορίου στο μπάσο , ο Βασίλης Ραψανιώτης στο βιολί , ο Κώστας Μπαλίκος στην ηλεκτρική κιθάρα , ο Τάσος Διομής στο (μπουζούκι, ούτι, μπαγλαμά), ο Φάνης Μπαλίκος στα ντραμς .

Βιογραφικό ερμηνευτή
Ακροβατώντας μεταξύ του έντεχνου – pop – λαϊκού τραγουδιού, ο γνωστός ερμηνευτής Νίκος Βολάκος παρουσιάζει δείγμα γραφής με τα τραγούδια «Να μ’ αγαπάς», «Έλα», «Ένα χορό αλλιώτικο», «Αιχμάλωτη καρδιά», «Είδωλα θαμπά», «Συγκεκριμένα», «Ένα φίλο εντάξει», «Δεν σε θέλω πιά», «Καλοκαιρινή Βροχή»
Ο τραγουδιστής συμμετέχει με το τραγούδι «Να μ’ αγαπάς σε μουσική Κωνσταντίνου Κατωμέρη και στίχους της Μαρίνας Δημήτρουλα» στη συλλογή «Το Νέο Ελληνικό Τραγούδι» της Final Touch με τους πλέον αξιόλογους ανερχόμενους αλλά και διαχρονικούς καλλιτέχνες, όπως οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Λάκης Παπαδόπουλος, Στέφανος Κορκολής, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Γιοκαρίνης.
Συμμετέχει σε συναυλίες με τον συνθέτη Γιάννη Σπανό σε ενορχήστρωση Δημήτρη Πάντου. Από το 2013 στις εμφανίσεις του συνεργάζεται με σημαντικούς μουσικούς και τεχνικούς, και εμφανίζεται σε ανοιχτά θέατρα αλλά και μικρές μουσικές σκηνές. Από τι αρχές του 2015 γράφει ο ίδιος τους στίχους και την μουσική των τραγουδιών του. Τα τραγούδια του κινούνται από το έντεχνο, ροκ ως και το λαϊκό, από το συμβατικό στο ιδιαίτερο αναζητώντας ένα χαρακτήρα προσωπικό.

Σταυρός του Νότου Club

Ημερομηνία

Πέμπτη 25/1

Ώρα Έναρξης

21.30

Είσοδος

-Τιμή-