ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΗΤΡΙΤΣΑ

Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΗΤΡΙΤΣΑ
τις Πέμπτες 1 & 15 Φεβρουαρίου
στο Σταυρό του Νότου Club
“ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ”
 
Η Ευτυχία Μητρίτσα βγαίνει “στους δρόμους” και ξεκινά τις βόλτες της από το κατώφλι του Club του Σταυρού Του Νότου. Εκεί έξω, που όλα συμβαίνουν, τα γλέντια μπλέκονται με τις ρομαντικές εξομολογήσεις, οι παρέες με τις μοναχικές φιγούρες, το αστικό τοπίο με τις μνήμες καταγωγής μας. Ξεκινώντας από τον πιο γνώριμό της χώρο, η Ευτυχία υποδέχεται το κοινό της στη σκηνή του Σταυρού του Νότου club, για δύο μοναδικές βραδιές, τις Πέμπτες 1 και 15 Φεβρουαρίου, με νέα ομάδα μουσικών και δύο ξεχωριστούς, αγαπημένους καλεσμένους: τον Θοδωρή Κοτονιά (1/2) και την Μελίνα Κανά (15/2).
 
Έχοντας δύο προσωπικά album στη διαδρομή της και νέα τραγούδια στα σκαριά, περιπλανιέται στον έξω κόσμο και διαλέγει την πορεία της με πυξίδα το αίσθημα, εστιάζοντας στην αγάπη, τη χαρά, τον πόνο, τον έρωτα, τη γλύκα και την ελπίδα της ζωής. Πάει όπου χτυπάει η καρδιά.
 
Στο δρόμο της συναντά χρώματα και μουσικές, στίχους που έχουμε την ανάγκη όλοι να τραγουδήσουμε: ταξιτζήδες, τσιγγάνους, γωνιές και ανοιχτές πλατείες, εξωτικούς ήχους από αγορές και παζάρια, από κουτούκια και ρεμπέτικα στέκια. Ένα γραμμόφωνο που αντηχεί σ᾽ ένα παράθυρο, καντάδες και κάπου κάπου πλανόδιους μουσικούς που φέρνουν τη μουσική της υπαίθρου στην πόλη. Ο έξω κόσμος φωτίζει τον μέσα… τόπος και χρόνος χάνονται, συνδέοντας το σήμερα και το χθες μέσα σε μια στιγμή. Στο τώρα…Ανάμεσα στα τόσα, οι μοιραίες συναντήσεις των δρόμων, ένα αερικό με μαγικά κλειδιά και μια ντίβα στα μεταξωτά: Δυο εκλεκτοί καλεσμένοι, ο Θοδωρής Κοτονιάς και η Μελίνα Κανά.
 
Μαζί της επί σκηνής:
Βασίλης Κετεντζόγλου (κιθάρα)
Γιώργος Δούσος (πνευστά)
Ζαχαρίας Γερασκλής (μπουζούκι, λαούτο)
Στρατής Σκουρκέας (κρουστά)
Στον ήχο: Παναγιώτης Πετρονικολός
Στα φώτα: Γιάννης Μπράτσης
 
Φωτογράφιση: G Adamos Styling: Ματίνα Μέγκλα
 
Προσέλευση • 21:00 Είσοδος • 12€ με ποτό Φραντζή 35 • Νέος Κόσμος Τηλ κρατήσεων • 2109226975

Σταυρός του Νότου Club

Ημερομηνία

Πέμπτες 1 & 15 Φεβρουαρίου

Ώρα Έναρξης

21.00

Είσοδος

12€ με ποτό