Μπάμπης Τζανιδάκης

Ο τραγουδιστής – τραγουδοποιός Μπάμπης Τζανιδάκης, μετά την κυκλοφορία της πρώτης προσωπικής του δουλειάς τον Οκτώβρη του 2017 από την Spider Music, με τίτλο “Σε Άσπρο Πανί” εμφανίζεται για πρώτη φορά στο Club του Σταυρού του Νότου.
 
Το βράδυ της 15ης Απριλίου 2018, στο κλαμπ του Σταυρού λοιπόν, θα παρουσιάσει ένα ηλεκτρικό δίωρο, πλαισιωμένο από παραδοσιακά όργανα, μεταλλαγμένες μελωδίες της πατρίδας μας και γνωστές διασκευές του έντεχνου και του ροκ χώρου.
 
Μαζί του, θα βρίσκονται στη σκηνή οι συντελεστές και συνδημιουργοί του δίσκου “Σε Άσπρο Πανί”. Στα λαούτα, κρητικό και στεριανό, ο Χρήστος Τσιούνης, στις κιθάρες ο Φώτης Βαγενάς, στα τύμπανα και στα κρουστά ο Σοφοκλής Αντωνιάδης και τέλος στο μπάσο, ο μαέστρος Τάσος Μπρεντάνος.
 
Οι ροκ καταβολές της μπάντας, έρχονται να συναντήσουν την λαϊκή και έντεχνη μουσική της δεκαετίας του 1980. Το ελληνικό ροκ του 1990 “μεσολαβεί” στη σύγχρονη προσέγγιση της παραδοσιακής μουσικής…Όπως ακούγεται στα τραγούδια του προσωπικού του άλμπουμ, αλλά και σε διασκευές που θα ακούσουμε εκείνη τη βραδιά.
 
Ο Μπάμπης και η μπάντα του Άσπρου Πανιού, σας υπόσχονται μια “ηλεκτρική” παράσταση που θα σας ταξιδέψει απ’ το ελληνικό τραγούδι του παρελθόντος ως και την σύγχρονή του άποψη.
 
Γενική ΕΙΣΟΔΟΣ: 12 ευρώ με ποτό

Σταυρός του Νότου Club

Ημερομηνία

Κυριακή 15 Απριλίου

Ώρα Έναρξης

21.30

Είσοδος

12 ευρώ με ποτό