Νικόλ Σαραβάκου

Νικόλ Σαραβάκου
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ «ΠΡΟΒΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ»
 
Η Νικόλ Σαραβάκου παρουσιάζει τον πρώτο της προσωπικό δίσκο «Πρόβα και πάμε» την Τετάρτη 25 Απριλίου στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου.
Ένας δίσκος πολυσυλλεκτικός που αποτελεί το πρώτο βήμα της νεαρής καλλιτέχνιδας που αναζητά την αλήθεια της μέσα από διαφορετικά ακούσματα και στυλ που όμως ενώνονται όλα αρμονικά με κοινό παρονομαστή την αέρινη και μελωδική φωνή της. Ένα πρώτο βήμα σαν πρόβα για αυτά που έρχονται. Μια πρόβα όμως που γίνεται η πρώτη της παράσταση, η πρώτη ουσιαστική επαφή και συνομιλία με το κοινό, η πρώτη κατάθεση ψυχής της 21χρονης Νικόλ. Με κορυφαίες συνεργασίες όπως αυτή με τον Γιώργο Νταλάρα, τον Δημήτρη Μπάση, τον Βασίλη Τσιτσάνη, τον Χρήστο Νικολόπουλο, τον Μανώλη Λιδάκη, τον Κώστα Λειβαδά, τον Χρυσόστομο Καραντωνίου, τη Μάρω Μαρκέλου, τον Γιώργο Παπαδόπουλο,τον Δήμο Αναστασιάδη, τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, τον Νίκο Μερτζάνο, τον Γιώργο Κυριάκο, τον Άρη Κλεισούρα, την Βίκυ Γεροθόδωρου, τον Σταύρο Σταύρου και τον Νίκο Γρίτση.
Καλεσμένοι όλοι οι συντελεστές του δίσκου και όχι μόνο, αλλά και πολλές κι ενδιαφέρουσες συμμετοχές επί σκηνής που θα ανακοινώνονται σταδιακά ή θα αποτελέσουν έκπληξη.
 
 
Μαζί με την Νικόλ παίζουν οι μουσικοί:
 
Πλήκτρα, ενορχηστρώσεις: Αλέξανδρος Κούρος
Τύμπανα: Μανώλης Τόμπρος
Βιολί: Μάριος Ιβάν Παπούλιας
Πνευστά: Αλέξανδρος Ζουγανέλης
Ακορντεόν: Γιώργος Μπίκουλης
Κιθάρα: Άγγελος Τσιμιδάκης
Μπάσο: Αντωνία Τσολάκη
Έγχορδα: Γιώργος Ντινάκος
 
 
Ώρα προσέλευσης: 9μμ
Είσοδος με κρασί ή μπύρα: 12€

Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή

Ημερομηνία

Τετάρτη 25 Απριλίου

Ώρα Έναρξης

21.00

Είσοδος

Είσοδος με κρασί ή μπύρα: 12€