Πάνος Μπίρμπας

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου ο Πάνος Μπίρμπας θα ανέβει για πρώτη φόρα την σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus!
 
Μετά από ένα συναυλιακό κενό ενός έτους ο ταλαντούχος τραγουδοποιός μαζί με τους εξαιρετικούς του μουσικούς επιστρέφει με ένα live set που δεν πρέπει να χάσει κανείς! Πέρα από το υλικό των δύο προσωπικών του δίσκων ο Πάνος Μπίρμπας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και ένα νέο τραγούδι σε πρώτη ακρόαση!
 
Ο δεύτερος προσωπικός δίσκος του Πάνου Μπίρμπα τιτλοφορείται “Finchley Road” κυκλοφορεί από την Violins Records και αποτελείται από δέκα νέα τραγούδια που γεννήθηκαν μέσα από ιστορίες με φόντο την πόλη του Λονδίνου και ηχογραφήθηκαν στην Αθήνα τον τελευταίο χρόνο. Ατμοσφαιρικός, λιτός, με κρυμμένα ταξίδια, με τόνο φυγής και προσμονής, ο δίσκος πραγματεύεται τον έρωτα και ότι αυτός γεννά. Ο δίσκος αποτελεί μια σύγχρονη μουσική προσέγγιση με πολλά στοιχεία από την εναλλακτική ροκ σκηνή.
 
Τα έντονα ρυθμικά στοιχεία, τα ατμοσφαιρικά κιθαριστικά riffs, οι βρωμισμένες μπασογραμμές και τα αναλογικά synths δημιουργούν ένα ηχητικό τείχος που περιβάλλει τους στίχους. Με ενορχηστρώσεις πέρα από τις συνηθισμένες νόρμες και με το πάθος, τη δύναμη, την εσωτερικότητα και τη λυρικότητα να συνυπάρχουν, το LP “Finchley Road” αποτυπώνει αλήθειες, συναισθήματα και σύγχρονους προβληματισμούς του δημιουργού.
 
Την Παρασκευή ο Πάνος Μπίρμπας με την υπέροχα εκφραστική φωνή σε μια μουσική ακροβασία από τον Nick Cave στους Madrugada, τους Verve και τους Editors σας καλεί να μοιραστούμε όμορφα τραγούδια και να φτιάξουμε όμορφες ιστορίες.
Μαζί με τον Πάνο Μπίρμπα θα εμφανιστούν οι μουσικοί:
Φώτης Παπαθεοδώρου: ηλεκτρική κιθάρα, Μάνος Αναγνωστόπουλος : μπάσο, Δημήτρης Κλωνής : τύμπανα, Γιάννης Μαρίνης: πλήκτρα
 
Σταυρός Του Νότου Στις 12/10/2018
Θαρύπου 37 & Φραντζή Αθήνα / Νέος Κόσμος +302109226975
Ώρα έναρξης: 22.30
Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ (μπύρα | κρασί)

Σταυρός του Νότου Plus

Ημερομηνία

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου

Ώρα Έναρξης

22.30

Είσοδος

12 ευρώ (μπύρα | κρασί)