Νίκος & Γιώργος Στρατάκηs

 Σταυρός του Νότου Club
Παρασκευή 1 Μαρτίου
 
Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης, εδώ και χρόνια, συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό να “γεμίζουν με μουσική” τον κάθε χώρο στην Κρήτη και όχι μόνο, καταθέτοντας με σεβασμό τις δικές τους μουσικές επιλογές, συνθέσεις και απόψεις.
Τα δύο αδέλφια ζωσμένα με την αγάπη για τη μουσική του τόπου τους θα μεταφέρουν όλη αυτή τη δύναμη, την ένταση, τον ρυθμό και την ατμόσφαιρα μαγείας της κρητικής μουσικής στον Σταυρό του Νότου Club, την Παρασκευή 1 Μαρτίου.
Έχοντας αυτό το μοναδικό ένστικτο που πηγάζει από μέσα τους χωρίς ενδοιασμούς, γνωρίζουν ότι η παραδοσιακή μουσική της Κρήτης είναι ένα δημιουργικό ταξίδι ήχων, λέξεων και συναισθημάτων.
 
Ο τρόπος που παίζουν δε σε αφήνει να ξεχαστείς, καθώς είναι σίγουρο πως ο επόμενος στίχος τους θα σε ξαφνιάσει και θα σε ξεσηκώσει!
 
Ο Νίκος και ο Γιώργος Στρατάκης συνθέτουν μουσική πέρα από τα όρια της παράδοσης της Κρήτης και μας οδηγούν σε δρόμους αλλιώτικους, εκεί όπου φυσά ανεμπόδιστα ο καθαρός ορεινός αέρας, ορμώμενοι από τη δημιουργικότητα, την εμπειρία, τη φαντασία αλλά και το πάθος. Εξάλλου, αυτή η δική τους οπτική πάνω στις μουσικές ρίζες της Κρήτης τους έχει καταξιώσει τόσο στο νησί τους όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα.
 
Πλαισιωμένοι από αξιόλογους συνεργάτες – μουσικούς έρχονται να παρουσιάσουν την Παρασκευή 1 Μαρτίου, στο Σταυρό του Νότου Club, τη δική τους μουσική πρόταση
 
Εισιτήριο: 14€ με μπύρα ή κρασί
Ώρα Έναρξης: 22:30
Μαζί τους, οι ξεχωριστοί μουσικοί:
Αλέκος Χατζάκης – Κοντραμπάσο
Μάνος Στρατάκης – Κρουστά
Δημήτρης Ματζαράκης – Κιθάρα
Γιώργος Σαλούστρος – Κεχρής – Πνευστά
Αλίνα Μαρίνη – Τύμπανα
Επικοινωνία – Προβολή στα ΜΜΕ
Χαρά Ζούμα | t. 210 3224765 | m. 6980 571057 | chara@zumacom.gr
Nίνα Αλτάνη | t. 210 3224765 | m. 69855 60600 | nina@zumaco

Σταυρός του Νότου Club

Ημερομηνία

Παρασκευή 1 Μαρτίου

Ώρα Έναρξης

22.30

Είσοδος