MIRANDA VEROULI “ONÍRICO”

Πέμπτη 12 Μαρτίου
Σταυρός του Νότου Plus
Η γνωστή τραγουδίστρια / τραγουδοποιός, με μακρόχρονη παρουσία στην Ελληνική Jazz και World σκηνή και αξιοσημειωτες δισκογραφικές συνεργασίες, παρουσιάζει το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ, με τίτλο “Onírico” (Artway-Τεχνότροπον 2018). Το άλμπουμ ανήκει στο ιδίωμα τής Brazilian Jazz και περιέχει τόσο covers γνωστών Βραζιλιάνων συνθετών, όσο και original τραγούδια. Στην ηχογράφηση συμμετέχουν κορυφαίοι Έλληνες μουσικοί, όπως ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, ο Σπύρος Μάνεσης και ο Πέτρος Κούρτης.
Στον Σταυρό τού Νότου θα παρουσιάσει μαζί με τους εκλεκτούς συνεργάτες της ένα πρόγραμμα με κεντρικό άξονα τα κομμάτια τού άλμπουμ, καθώς και απρόσμενες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών, πάντα σε ρυθμούς Brazil, ενώ αναμένεται και συμμετοχή special guest έκπληξη!
 
Το Νοέμβρη του 2018, η Μιράντα Βερούλη βραβεύεται από το υπουργείο Εξωτερικών της Βραζιλίας με το Χρίσμα του Ιππότη τού Τάγματος του Ρίο Μπράνκο, για την προσφορά της στην διάδοση τής Βραζιλιάνικης μουσικής στην Ελλάδα και την πολιτιστική γέφυρα που έχει χτίσει μεταξύ των δύο χωρών. Πρόκειται για την ανώτατη διάκριση που απονέμει το Βραζιλιάνικο κράτος σε ξένους υπήκοους.
 
Μιράντα Βερούλη, φωνή
Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, τρομπέτα
Σπύρος Μάνεσης, πιάνο
Γιώργος Ρούλος, κοντραμπάσο
Αναστάσης Γούλιαρης, τύμπανα
+ guests

Σταυρός του Νότου Plus

Ημερομηνία

Πέμπτη 12 Μαρτίου

Ώρα Έναρξης

21.30

Είσοδος