«ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣ…»

ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ live @ Σταυρός του Νότου club

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ, επιστρέφουν στη σκηνή του club του Σταυρού του Νότου
και ολοκληρώνουν τις χειμερινές εμφανίσεις τους με μια τελευταία μοναδική παράσταση
γενικής… ανάτασης!
Ένας δύσκολος, παράλογος «χειμώνας», αναζητά στο τέλος του μια ανθρώπινα-ζεστή, πολυπόθητη «άνοιξη»…
Με σκέψη κλειδωμένη σε μια ισορροπημένη και ειρηνική επόμενη μέρα, οι δυο δημιουργοί, Αλέξανδρος & Γιώργος Παντελιάς, επανέρχονται στον φυσικό τους χώρο, ανανεώνοντας την πετυχημένη τους παράσταση «Να σε δω να γελάς…» και ενώνουν για μια ακόμη φορά την παρέα, σε κοινά, έντονα και ανοιχτά συναισθήματα.
Η δύναμη αληθινών τραγουδιών και ο δυνατός σφυγμός των μηνυμάτων τους, κόντρα στον γενικότερο παραλογισμό των ημερών μας, θα φωτίσουν ξανά εσωτερικές δυνάμεις, θα αναθερμάνουν σκέψεις και όνειρα, κρατώντας ζωηρή τη διάθεση για χαμόγελο και αισιοδοξία.
Η τρίωρη ευρηματική, επικοινωνιακή παράσταση «Να σε δω να γελάς…», συνδυάζει τις σημαντικότερες στιγμές της 21χρονης παρείας του συγκροτήματος, με μια πλούσια αναφορά σε διασκευές αγαπημένων τραγουδιών απ την ξένη και την εγχώρια σκηνή. Από ένα τέτοιο εγχείρημα γενικής ανάτασης, δε θα μπορούσαν να λείψουν ιδιαίτερες τιμητικές αναφορές σε αγαπημένους δημιουργούς , που αν και «φύγαν», γεννιούνται ξανά και ξανά μέσα από το έργο τους, που αντανακλά πολύτιμη ουσία και διαχρονικότητα.

Τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ έχουν το… live «know-how», που μπορεί να μετατρέψει το συναυλιακό Σάββατο 16 Απριλίου σε μια «κερδισμένη βραδιά», ζωντανεύοντας για μια ακόμη φορά μαζί με αληθινούς φίλους, την παράσταση «Να σε δω να γελάς…» στο ιδανικότερο και αγαπημένο μουσικό τους στέκι Σταυρός του Νότου club.

Σταυρός του Νότου Club

Ημερομηνία

Σάββατο 16 Απριλίου

Ώρα Έναρξης

22.30

Είσοδος

13 ευρώ