-Τιτλος-

 

 

Έπειτα από δύο ολόκληρα χρόνια απουσίας από τις ζωντανές – full band – εμφανίσεις, o Ορέστης Ντάντος ανεβαίνει στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου για μία και μοναδική παράσταση την Παρασκευή 6 Μαΐου .

Με παλιούς και νέους μουσικούς επί σκηνής θα περιπλανηθεί σε όλες τις σημαντικές στιγμές της δισκογραφίας του, ενώ θα παρουσιάσει και τη νέα του δισκογραφική δουλειά, «Τακούνια Για Καρφιά», παρέα με τις εκλεκτές ερμηνεύτριες Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μάρθα Φριντζήλα, Νατάσσα Μποφίλιου και Ιουλία Καραπατάκη.

Το νέο του άλμπουμ κυκλοφόρησε στις 28 Μαρτίου από την Cobalt Music και είναι η έκτη ολοκληρωμένη δουλειά του τραγουδοποιού Ορέστη Ντάντου, όμως η πρώτη στην οποία δεν ερμηνεύει ο ίδιος τα τραγούδια του, δοκιμάζοντας να γράψει για μερικές από τις σπουδαιότερες γυναικείες φωνές του σήμερα. Σε μια ξεχωριστή μουσική συνάντηση από αυτές που συμβαίνουν πολύ σπάνια, τέσσερις πολύ σημαντικές και αγαπημένες τραγουδίστριες από διαφορετικές γενιές, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Μάρθα Φριντζήλα, η Νατάσσα Μποφίλιου και η Ιουλία Καραπατάκη, συμμετέχουν στο νέο άλμπουμ του Ορέστη Ντάντου τραγουδώντας τη γυναικεία ψυχή, η κάθε μια με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Μια εορταστική βραδιά, μια μουσική γιορτή, μια δυνατή επιστροφή από τον Ορέστη Ντάντο και την ξεχωριστή παρέα του, την Παρασκευή 6 Μαΐου στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου.

Συντελεστές:
Λεωνίδας Πετρόπουλος (μπάσο)
Γιώργος Καρδιανός (κιθάρες)
Δημήτρης Τσόλης (τύμπανα)
Κώστας Φόρτσας (καβάλ, γκάιντα, κλαρίνο)
Αλέξανδρος Καμπουράκης (ακορντεόν)

Ηχοληψία: Γιάννης Παξεβάνης

Οργάνωση παραγωγής: Goodheart Productions

Facebook | Instagram | YouTube | Spo

Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή

Ημερομηνία

Παρασκευή 6 Μαΐου

Ώρα Έναρξης

22.30

Είσοδος

12 ευρώ