«όλα αγάπη είναι»

Μετά το ενθουσιώδες «ξεκίνημα», στην πρώτη του εμφάνιση στον Σταυρό του Νότου, ο Στέφανος Κάκκος, επιστρέφει για άλλη μια βραδιά, την Πέμπτη 12 Μαΐου‼️

Στέφανος Κάκκος
«όλα αγάπη είναι»

Είναι νέος, ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος! Ο Στέφανος Κάκκος διαθέτει μία ιδιαίτερη χροιά και έχει καταφέρει ήδη να ξεχωρίσει ανάμεσα στους τραγουδιστές της νεότερης γενιάς.

Με αφετηρία το τελευταίο του single, με τίτλο «όλα αγάπη είναι», σε μουσική του Γιάννη Φρασέρη & στίχους του Βαγγέλη Κωνσταντινιδη, αλλά και με διασκευές γνωστών επιτυχιών από την ελληνική και διεθνή ποπ/ροκ σκηνή με τον ιδιαίτερο, προσωπικό του ήχο, και με ακούσματα από τους Freddie Mercury, Elvis Presley, Prince & Muse ο Στέφανος παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο φρεσκάδα & ενέργεια! Τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία συμπληρώνουν το set list και αναδεικνύουν το πολύπλευρο ταλέντο του.

Τον Στέφανο Κάκκο συνοδεύουν 5 εξαιρετικοί σολίστες:
Λευτέρης Παπαμαλλής: πλήκτρα
Στέφανος Γεωργιτσόπουλος: κιθάρες
Γιώργος Ξανθόπουλος: σαξόφωνο
Θάνος Ζούρας: μπάσο
Κώστας Λαθουράς: τύμπανα

Photo credit: Κωνσταντίνος Οικονόμου
Οργάνωση παραγωγής, επικοινωνία, management: Νίκος Τσαούσης
Βιογραφικό

Ο Στέφανος Κάκκος γεννήθηκε στις 13/5/1991 και μεγάλωσε στον Βόλο. Είναι τραγουδιστής, μουσικός και τραγουδοποιός. Ασχολείται με την μουσική από 4 ετών, όταν ξεκίνησε μαθήματα αρμονίου, ενώ στα 15 άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα κιθάρας. Από την ηλικία των 5 έχει συμμετάσχει σε πολλές συναυλίες του Δημοτικού Ωδείου Βόλου του οποίου ήταν σπουδαστής, ενώ στην εφηβεία και στα 19 του χρόνια δημιούργησε το συγκρότημα Gravity -0- (Βαρύτητα μηδέν). ‘Εκτοτε συνεχίζει αυτόνομα την καριέρα του, με αμέτρητες επιτυχημένες συναυλίες και εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και νυχτερινά μαγαζιά της Μαγνησίας, αλλά και εκτός του νομού (Αθήνα, Λάρισα, Κατερίνη, Λαμία, Β. Σποράδες) κερδίζοντας τις εντυπώσεις, με την γεμάτη ένταση ερμηνεία του και, την αγάπη του για την μουσική να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εμφανίσεις του. Τον Αύγουστο του 2013 κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι – video clip με τίτλο “ΤΡΕΛΑ ΘΕΛΕΙ Η ΖΩΗ” σε στίχους και μουσική δικά του, το οποίο αγαπήθηκε ιδιαίτερα.

Το καλοκαίρι του 2015 αναδείχθηκε νικητής στον διαγωνισμό του Νίκου Μουρατίδη ενώ το 2016 κυκλοφόρησε τον πρώτο του ολοκληρωμένο δίσκο από τη HEAVEN MUSIC.

Follow on instagram:
https://instagram.com/stefanoskakkos?utm_medium=copy_link

Subscribe on YouTube:
https://youtube.com/channel/UCxDmzMjaPeUBvnZ0C6ArHcQ

Follow on official page:
https://m.facebook.com/StefanosKakkos.official/
Info

Πέμπτη, 12 Μαΐου
Ώρα έναρξης: 21.30
Ώρα προσέλευσης: 21.00
Γενική Είσοδος: 12 ευρώ (Το εισιτήριο αφορά στην είσοδο στο χώρο)
Σταυρός του Νότου Club

Φραντζή και Θαρύπου 35-37, 117 43, Νέος Κόσμος
** Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος .
*** Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ 210 9226975
Βίντεο:
https://youtu.be/GCok1N0SMiY
https://youtu.be/55BYZKsbHh8
https://youtu.be/7lM4BEhikp8
https://youtu.be/3OwN9zeTkz0

Σταυρός του Νότου Club

Ημερομηνία

Πέμπτη 12 Μαΐου

Ώρα Έναρξης

21.30

Είσοδος

12 ευρώ