Δημήτρης Μυστακίδης

Από την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στο club του Σταυρού του Νότου.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης, τις Παρασκευές του Φεβρουαρίου, έρχεται με τις μπάντες.

Με τα τραγούδια από το νέο του δίσκο «Μόρσο», με ρεμπέτικα (εννοείται!), με τραγούδια του Θεσσαλού ποιητή και του push pull με την κόκκινη μπαντάνα και με ό,τι προκύψει κάθε φορά.

Συνοδοιπόροι του, ο Μιχάλης Ατσάλης στις κιθάρες, ο Γιώργος Μακρής στη γκάιντα, την τσαμπούνα και το καβάλ, ο Πέτρος Λαμπρίδης στο ακουστικό και ηλεκτρικό μπάσο, ο Πρόδρομος Μυστακίδης στα τύμπανα και ο Νίκος Κόλλιας στην ηχοληψία. Μαζί του στο τραγούδι, η Νεκταρήλια Τσομπάνογλου.

Φωτογραφία: Δημήτρης Βαβλιάρας

Artwork: Studio Hervik

Επιμέλεια παραγωγής – management: Fishbowl Music Tank

 

Λίγα λόγια για τον καινούργιο δίσκο «Μόρσο»:

Στο νέο του άλμπουμ με τίτλο «Μόρσο», την πρώτη ολοκληρωμένη κυκλοφορία με καινούργια τραγούδια, ο Δημήτρης Μυστακίδης μπολιάζει σ’ αυτά την κληρονομιά του ρεμπέτικου και της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής, επαναπροσδιορίζοντας μια ολόκληρη παράδοση.

Η λαϊκή ραχοκοκαλιά του άλμπουμ συνδυάζεται με τα industrial κρουστά, τις ψυχεδελικές ηχητικές υφές και τα ηλεκτρικά όργανα, δημιουργώντας ένα μουσικό καλειδοσκόπιο, που ταξιδεύει από τις υπόγειες ταβέρνες στους πολύβουους δρόμους της πόλης.

Στον δίσκο περιλαμβάνονται επτά συνθέσεις του Δημήτρη Μυστακίδη και τέσσερις του Αλέξανδρου Εμμανουηλίδη, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι Δημήτρης Μυστακίδης, Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, Θάνος Παπανικολάου και Γιάννης Τσιαντής.

Συμμετέχουν, ερμηνεύοντας από ένα τραγούδι, η Ελένη Βιτάλη και η Μάρθα Φριντζήλα. Φωνητικά στο «Τι τρέχει στο Παγκράτι;» κάνει η Αυγερινή Γάτση.

Το «Μόρσο» κυκλοφορεί από την Fishbowl Music Tank σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και προσεχώς σε βινύλιο και CD.

Info :

Σταυρός του Νότου Club

Γενική Είσοδος : 14 €   ( Αφορά την είσοδο στον χώρο ) 
Ώρα Έναρξης: 22.30
Ώρα Προσέλευσης: 22:00
* Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr

** Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος .

*** Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ 210 9226975

Σταυρός του Νότου Club

Ημερομηνία

 Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου

Ώρα Έναρξης

22.30

Είσοδος

14 ευρώ