Bandallusia

Στους δρόμους της Αθήνας και των νησιών του Αιγαίου, στις μουσικές σκηνές της πόλης και σε διάφορα φεστιβάλ ανά την Ελλάδα, οι Bandallusia περιπλανιούνται από το 2011, μεγαλώνοντας κι ωριμάζοντας μέσα από μουσικά ήδη που αγαπούν να διασκευάζουν και να παίζουν. Με βάρκα το παραδοσιακό, το ρεμπέτικο και το έντεχνο τραγούδι και κουπιά τη διάθεση για πειραματισμό, σήμερα παρουσιάζονται ως μια εννιαμελής ορχήστρα, συνδυάζοντας σύγχρονα, κλασικά και παραδοσιακά όργανα στο σύνολό τους!
Όμως, μας επιφυλάσσουν και κάτι ακόμη…
 
Πλέον δηλώνουν παρόντες και δισκογραφικά, κυκλοφορώντας την πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά, με τίτλο “Λοξοδρόμια”, σε στίχους και μουσική των ιδίων.
Με νέο ηχόχρωμα και επιρροές από διάφορες μουσικές της Ελλάδας και του κόσμου, δημιούργησαν ένα σύνολο 11 τραγουδιών, τόσο πολύπλευρο, όσο και το σχήμα το ίδιο.
 
Για τη ζωντανή τους εμφάνιση στο Σταυρό του Νότου, οι Bandallusia έχουν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα το οποίο, εκτός από τα κομμάτια του άλμπουμ, περιλαμβάνει και μια σειρά από διασκευές σε παραδοσιακά και άλλα αγαπημένα τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας. Bασικό και αναντικατάστατο συστατικό, η ενέργεια που συνηθίζουν να βγάζουν επί σκηνής, κάτι που μπορείτε να το απολαύσετε στις 7/5/2017.
 
 
Τα μέλη του συγκροτήματος είναι οι:
 
-Ηλιάνα Πασπάλα: Τραγούδι, Μπεντίρ
-Γιώργος Αντώνης: Τραγούδι, Ταρμπούκα, Νταούλι
-Ορέστης Γαργουλάκης: Φλάουτο, Φλογέρα
-Μιχάλης Χρήστου: Λαούτο
-Κωστής Παναγούλης: Ηλεκτρική και Ακουστική κιθάρα
-Αποστόλης Σταθόπουλος: Ακουστική κιθάρα, Μπαγλαμάς
-Αλέξανδρος Ορφανός: Τρομπέτα, Ιρλανδικό μπουζούκι
-Στέλιος Χρυσανθόπουλος: Ηλεκτρικό Μπάσο, Βιολί

Σταυρός του Νότου Club

Ημερομηνία

Κυριακή 7 ΜαΪου

Ώρα Έναρξης

21.00

Είσοδος

-Τιμή-