”Το Ρεβεγιόν των Κοριτσιών”

Τι καλύτερο να βρει κάποιος από τρεις μάγους;
Μα εννοείται… Tρείς μάγισσες!
Η Βίκυ Καρατζόγλου συναντά για μια βραδιά την Μυρτώ Βασιλείου και την Ελευθερία Πάτση. Μαζί ”μαγειρεύουν”,στήνουν το δικό τους Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν και μας καλούν να γιορτάσουμε μαζί τους.
Μια βραδιά γεμάτη από τραγούδια που μας έκαναν να τις αγαπήσουμε αλλά και τραγούδια που έκαναν τις ίδιες να αγαπήσουν θα στολίσουν αυτήν την ξεχωριστή νύχτα.
Στην γιορτή τους συμμετέχουν οι: Ηλίας Βαμβακούσης,Παναγιώτης Λάμπουρας,Κώστας Τσίρκας.
Επιμέλεια Προγράμματος: Πάνος Σουρούνης
Ώρα έναρξης 22.30

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Η Βίκυ Καρατζόγλου γεννήθηκε στη Δράμα, το χαμογελαστό κορίτσι με την κρυστάλλινη ζεστή φωνή κατέβηκε με τόλμη και όνειρα στην Αθήνα.
Η πρώτη επαγγελματική συνεργασία της είναι δίπλα στη Γλυκερία και τον Χρήστο Νικολόπουλο, στην ιστορική “Μέδουσα”.
Λίγο αργότερα έρχεται, η μουσικοθεατρική παράσταση “Ηρωες” της Ελένης Γκασούκα, μαζί με τους Θανάση Αλευρά, Αντώνη Λουδάρο, Πανο Μουζουράκη, Γιώργο Μυλωνά, κ.α.
Το 2012, συμμετέχει στο δίσκο “Ονειρογραφία”του Νίκου Πλατύραχου τραγουδώντας το τραγούδι με τίτλο «Των ονείρων τα παιδιά».
Ξεκινώντας με την «Περηφάνια» το πρώτο της τραγούδι της που ακούστηκε στα ραδιόφωνα, ακολουθεί το ‘Όνειρο’ το ραδιοφωνικό χιτ από την πρώτη ολοκληρωμένη προσωπική της δουλειά με τίτλο “Τα Όνειρά Μου Αληθινά”. Σε αυτό το διάστημα συνέχισε με σημαντικές συνεργασίες όπως με τους Γ.Ζουγανέλη, Δ.Μπάση, Λ.Παπαδόπουλου, Μιχάλη Χατζηγιάννη, Μπάμπη Στόκα, Κ.Λειβαδα, Γιάννη Κότσιρα, κ.α.
Σύντομα θα κυκλοφορήσει το νέο της single σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και στίχους της Ελεάνας Βραχάλη

Ελευθερία Πάτση. Η ευθαλής μακεδόνισσα με τη στιβαρή κοντράλτο φωνή μετακόμισε –χαλαρά- από τη Θεσσαλονίκη για την περίσταση, για αυτές τις δύο νύχτες που έχουν τίτλο και αφορμή το “Δεν έχω λόγια” (στίχοι Μυρτώ Κοντοβά, μουσική Βαγγέλης Τούντας) το πρώτο από μια σειρά καινούργιων τραγουδιών που θα απασχολήσουν κυρίως τις βασανισμένες και προδομένες ψυχές της πόλης – είτε λόγω έρωτα, είτε λόγω ψήφου, ίδιος είναι ο πόνος.

Μυρτώ Βασιλείου: Νέα και υποσχόμενη ξεκίνησε μέσα από εμφανίσεις σε μικρές μουσικές σκηνές. Η αμεσότητα της ερμηνείας της και η ζεστή και καθαρή φωνή της αιφνιδίασαν ευχάριστα σε με το πρώτο της δισκογραφικό βήμα ‘Μαζί το χειμώνα’. Μέσα από τα ραδιόφωνα αγαπήθηκε το ‘Ο χρόνος είναι με το μέρος μας’ και πλέον καταφέρνει να γεμίζει μεγαλύτερους χώρους από όπου έχουν περάσει καταξιωμένοι πια καλλιτέχνες.

Σταυρός του Νότου Plus

Ημερομηνία

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου

Ώρα Έναρξης

22.30

Είσοδος

13ευρώ(μπύρα /κρασί)