Δημήτρης Κόψης

Ο νέος ερμηνευτής και δημιουργός Δημήτρης Κόψης σας προσκαλεί
την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ στο Σταυρό του Νότου Plus, στην πρώτη παρουσίαση της φωνής και του μουσικού του κόσμου.
 
Αντλώντας υλικό από τα all time classics της παγκόσμιας μουσικής σκηνής αλλά και από τραγούδια Ελλήνων δημιουργών που αγαπά, με post romantic ύφος, συγκίνηση και λαμπερή ηχητική ατμόσφαιρα, ο 19χρονος Δημήτρης Κόψης θα παρουσιάσει για πρώτη φορά σε ένα σύντομο αλλά περιεκτικό showcase το ταλέντο του στη μουσική, την αγάπη του για αυτήν και την δική του προσωπική συγκίνηση.
Μία ιδιαίτερη live παρουσίαση τραγουδιών που αγαπά, η οποία θα περιλαμβάνει και τα δικά του καθώς έχει ήδη κυκλοφορήσει 2 αγγλόφωνα digital singles και ετοιμάζει και ολοκαίνουργιο, με ελληνικό στίχο.
 
Με τον ενθουσιασμό, τη φρεσκάδα της ηλικίας του, τα ακούσματα, το στυλ και τη δεξιότητά του, ο Δημήτρης Κόψης επιδιώκει να σας παρασύρει στον κόσμο μίας νέας, τρυφερής αλλά και δυναμικής φωνής, με εύρος και ταυτότητα, που αξίζει να αποκτήσει τη δική της θέση στην εγχώρια μουσική πραγματικότητα.
 
Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στο Σταυρό του Νότου Plus, σε ένα χαλαρό early cocktail μετά μουσικής και σε μία βραδιά με crooning αποχρώσεις που θα είναι φτιαγμένη από φίλους για φίλους, ο Δημήτρης Κόψης και μια υπέροχη ομάδα μουσικών και συντελεστών, σας περιμένουν με ανυπομονησία!
 
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
 
Αντώνης Παλαμάρης: πλήκτρα – ενορχηστρώσεις
Ελένη Ποζαντζίδου: φωνητικά
Τόλης Γούλας: τύμπανα
Πέτρος Βασιλειάδης: μπάσο
Αλέξανδρος Δερμάνης: κιθάρα
 
Ηχοληψία: Γιάννης Παξεβάνης
Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλλης
Οργάνωση παραγωγής: Βασιλική Γιαννακοπούλου
 
ΠΑΡΑΓΩΓΗ : Prospero, www.prospero.com.gr
 
INFO:
ΤΡΙΤΗ 11/12, ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ PLUS, Φραντζή 14, Νέος Κόσμος,
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:00
ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ : 8€ (με μπύρα ή κρασί)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Prospero, τηλ: 210 7258901

Σταυρός του Νότου Plus

Ημερομηνία

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου

Ώρα Έναρξης

21.00

Είσοδος