Manifesto

Πέμπτη 2.5.2019
Σταυρός του Νότου Plus
 
Οι Manifesto είναι ένα Rock συγκρότημα που δημιουργήθηκε στην Άρτα τον Απρίλιο του 2012. Μέσα από πρόβες και πειραματισμούς και με αφορμή την ανάγκη των μελών της για μουσική έκφραση και δημιουργία, η μπάντα προχώρησε στη σύνθεση των δικών της μουσικών κομματιών. Μοντέρνος ήχος, rock και metal χαρακτήρα και progressive στοιχεία, ενσωματωμένο με ελληνόφωνο στίχο ενορχηστρώνουν το μουσικό μοτίβο των Manifesto.
 
Το Δεκέμβριο του 2013 κυκλοφόρησε το πρώτο Full length album τους με τίτλο “Στιγμή “ωμε το ομώνυμο τραγούδι να συμπεριλαμβάνεται στη συλλογή Pure Rock 7 από τον Atlantis Radio.
 
Το 2017 παρουσιάζουν το δεύτερο album με τίτλο “Εκτός Ορίων”. Πιο σκληρό και επιθετικό με ιδιαίτερη μνεία να γίνεται στα κομμάτια “Ετων 3” και “Όσα Δεν Είπα”. Παρουσιάσεις των album έχουν φιλοξενηθεί σε δημοφιλή sites (Μηχανή του Χρόνου, Rock Overdose , Rockap κ.α.) και έχουν αποσπάσει θετική κριτική.
 
Έως και σήμερα έχουν μοιραςτεί το stage με ςθμαντικά ονόματα του χώρου, με τους Active Member, 9MM, Nightstalker, Τπόγεια Ρεφματα, Παύλο Παυλίδη, Χρήστο Θηβαίο, Γιάννη Γιοκαρίνη, Γιάννη Μηλιώκα, Koza Mostra να βρίσκονται ανάμεσα σε αυτά, παρουςιάζοντας τθ δουλειά τουσ ςε μεγάλα festival (35ο River Party, Zero Festival, Rapido Molino, Dream Gates) και όχι μόνο.
 
Γεμάτοι αισιοδοξία και μετά από μια δημιουργική περίοδο το συγκρότημα προετοιμάζει πλέον το τρίτο album του. Παράλληλα πραγματοποιεί Live εμφανίσεις με την πίστη ότι η Ελληνική Rock σκηνή έχει ακόμα πολλά να προσφέρει.
 
Στους Manifesto συνθέτουν οι:
 
Μάριος Τσίρκας : Φωνητικά
 
Σπύρος Χρηστάκης : Κιθάρα
 
Χρήστοσ Βλαχοπάνος : Πληκτρα
 
Λεωνίδας Τσιιρώνησς: Μπάσο
 
Πάνος Κουτσούπας: Τύμπανα
 
e-mail : manifestoband@hotmail.gr https://www.youtube.com/manifestogr http://www.reverbnation.com/manifestogr https://www.facebook.com/Manifesto-50056377334405

Σταυρός του Νότου Plus

Ημερομηνία

Πέμπτη 2.5.2019

Ώρα Έναρξης

21.30