«Εξακρίβωση»

To album «Εξακρίβωση» των Π. Σιδηρόπουλου & Δ. Καρρά παρουσιάζεται στον Σταυρό του Νότου
Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου σε μια μοναδική βραδιά αφιερωμένη στον μύθο του ελληνικού Rock.
Στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου, θα στηθεί μια τρίωρη μουσική παράσταση- παρουσίαση του νέου album με τίτλο «Εξακρίβωση», που κυκλοφορεί σε cd και ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και σε LP από την B_Other Side.
Η «Εξακρίβωση» είναι μία σπουδαία δισκογραφική εργασία που βασίζεται στη μελοποίηση των ποιημάτων του εμβληματικού Παύλου Σιδηρόπουλου, από τον συνθέτη Δημήτρη Καρρά και την ερμηνεία τους, από μια ομάδα εξαιρετικών και αγαπημένων ερμηνευτών και ηθοποιών.
H βραδιά, όπως και η κυκλοφορία του δίσκου, πραγματοποιείται με την υποστήριξη του κορυφαίου ραδιοφωνικού σταθμού Μελωδία 99,2 και η παρουσίαση της παράστασης θα γίνει από την παραγωγό του σταθμού Δήμητρα Τερρανόβα.
Τραγούδια της «Εξακρίβωσης», αλλά και γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του Παύλου Σιδηρόπουλου θα αποδώσουν εξαιρετικοί ερμηνευτές και τραγουδοποιοί που θα συναντηθούν στη σκηνή του Σταυρού για να τιμήσουν τον «Πρίγκιπα» της ελληνικής rock σκηνής.
Θα τραγουδήσουν με σειρά εμφανίσεως:
Λεωνίδας Μπαλάφας
Φοίβος Δεληβοριάς
Ορφέας Περίδης
Νατάσα Καμπαστάνα
Βιολέτα Ίκαρη
Μίλτος Πασχαλίδης
Χρήστος Θηβαίος
Δημήτρης Καρράς
Σωτήρης Καλυβάτσης
Back Pages
Σημαντική θα είναι η παρουσία μέσω της εικόνας του video της αδελφής του Παύλου Σιδηρόπουλου, Μελίνας Σιδηροπούλου, του Πάνου Κατσιμίχα που διαβάζει ένα γράμμα στον Παύλο και του διευθυντή του Μελωδία Δημήτρη Βραχνού που μιλά για την αξία του δισκογραφικού εγχειρήματος.
Επίσης ο καταξιωμένος ηθοποιός Γιώργος Κιμούλης θα απαγγείλει, μέσω της εικόνας του video, το ποίημα του Παύλου Σιδηρόπουλου με τίτλο «Κρυμμένος» που «ανοίγει» με συγκλονιστικό τρόπο και το album.
H παράσταση θα ξεκινήσει στις 20.30 και η είσοδος είναι ελεύθερη, απαραίτητη όμως είναι η κράτηση θέσεων για να εξασφαλίσετε την παρουσία σας στην κεντρική σκηνή του Σταυρού στις 10/11.
Oσοι παρευρεθούν στο χώρο του Σταυρού θα μπορούν να προμηθευτούν την «Εξακρίβωση σε CD και LP.
Συντελεστές:
Ήχος: Κώστας Κυριακίδης | Video: Ήρα Δράκου | Φώτα: Μανώλης Μπράτσης | Παρουσιάζει: Δ. Τερρανόβα | Συντονισμός: Σ. Φιλιπποπούλου
Παίζουν:
Γ. Ράλλης: Τύμπανα
Χ. Βογιατζής: Μπάσο
Γ. Θεοδωρόπουλος: Πλήκτρα
Γ. Γιαννάκος: Ακουστική κιθάρα
Μουσική Επιμέλεια: Ηλεκτρική κιθάρα: Κ. Πλατανιάς
 
INFO
Κεντρική σκηνή-Σταυρός του Νότου
10 Νοεμβρίου 20.30
Παρουσίαση του album «Εξακρίβωση»
Είσοδος Ελεύθερη
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2109226975, 2109239031

Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή

Ημερομηνία

Κυριακή 10 Νοεμβρίου

Ώρα Έναρξης

20.30

Είσοδος

Είσοδος Ελεύθερη