Παρουσίαση του δίσκου των Φώτη Σιώτα – Θοδωρή Γκόνη

«Τα δεύτερα γιατί κουράστηκαν τα πρώτα»
Σταυρός του Νότου- Kεντρική Σκηνή – Τρίτη 17 Δεκεμβρίου, 21.00
 
O συνθέτης Φώτης Σιώτας και ο στιχουργός Θοδωρής Γκόνης παρουσιάζουν τον δίσκο τους με τίτλο «Τα δεύτερα γιατί κουράστηκαν τα πρώτα» που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group.
 
«Τα δεύτερα γιατί κουράστηκαν τα πρώτα» είναι ένας δίσκος με ιδιαίτερο και ελκυστικό ήχο που συνδυάζει δύο μουσικούς κόσμους, δημιουργώντας ένα νέο άφθαρτο άκουσμα που φέρει στον πυρήνα του την λαϊκή κουλτούρα και παράδοση, αλλά και την σύγχρονη αντίληψη δύο εξαιρετικών δημιουργών, για το δημοφιλές μουσικό είδος που συνεχίζει την μακρά πορεία του δείχνοντας την αντοχή και την προσαρμοστικότητά του στις νέες κοινωνικές συνθήκες.
Στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου στο πλαίσιο μιας καλοδουλεμένης μουσικής παράστασης, θα εμφανιστούν οι σημαντικοί ερμηνευτές που ηχογράφησαν στο στούντιο «Τα δεύτερα γιατί κουράστηκαν τα πρώτα».
 
Η Δήμητρα Γαλάνη, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Γιάννης Διονυσίου, ο Φώτης Σιώτας και η κύρια ερμηνεύτρια Ιουλία Καραπατάκη θα τραγουδήσουν εκτός από τα τραγούδια του album και κλασικά, αγαπημένα λαϊκά τραγούδια που αποτέλεσαν και την έμπνευση του Φώτη Σιώτα και του Θοδωρή Γκόνη για τη δημιουργίας του, αποτυπώνοντας ανάγλυφα την εξέλιξη του λαϊκού ήχου.
Στην παρουσίαση θα συμμετέχουν εξαιρετικοί μουσικοί που θα αποτελούν την πολυπληθή ορχήστρα και θα συμβάλλουν με το ταλέντο στη δημιουργία μιας αξέχαστης βραδιάς .
 
Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμή Εισόδου: 3 Ευρώ

Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή

Ημερομηνία

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου

Ώρα Έναρξης

21.00

Είσοδος

Παίζουν:

  • -Όνομα- / -Όργανο

Συντελεστές:

  • -Τίτλος-: -Όνομα-