Στέλιος Τσουκιάς

 

Ο Στέλιος Τσουκιάς επιστρέφει στον Σταυρό του Νότου. Μετά τα δύο επιτυχημένα live και την παρουσίαση του πρώτου του προσωπικού album, ‘Άγιος Ψεύτης’, συνεχίζει την περιοδεία του και επιστρέφει για ένα ακόμη live στην Αθήνα. Ιδιαίτερες διασκευές, ξεχωριστές ερμηνείες και τραγούδια δικά του από το πρώτο του προσωπικό album συνθέτουν το setlist αυτής της βραδιάς!
 
Ήδη τα ραδιόφωνα και το κοινό ξεχώρισαν τα “Μη μου μιλάτε για χορούς” και ‘Τι είναι Αγάπη’ τα οποία θα ακούσουμε σε live εκτέλεση, όπως και το ομότιτλο ‘Άγιος Ψεύτης’. Ο Στέλιος Τσουκιάς μας υποδέχεται με ένα πρόγραμμα λυτρωτικό και δυναμικό με γνωστά κομμάτια να διαδέχονται δικά του τραγούδια και να μπλέκονται σε ένα medley συναισθημάτων και αναμνήσεων.
 
Η μακρόχρονη παραμονή του εκτός Ελλάδας και οι εμπειρίες που απέκτησε ταξιδεύοντας σε αρκετές χώρες ανά τον κόσμο, τον έκαναν να νιώσει την ανάγκη να έρθει πιο κοντά στον πολιτισμό της χώρας του, να γράψει και να τραγουδήσει στη γλώσσα του, αλλά και να εμπλουτίσει την μουσική του με ήχους απ’ όλο τον κόσμο.
 
Στις δύο αυτές εμφανίσεις, με τη συνοδεία ξεχωριστών μουσικών ο Στέλιος Τσουκιάς θα μοιραστεί για πρώτη φορά όλα τα κομμάτια του πρώτου του ολοκληρωμένου album, που έχουν έντονες αναφορές στην ελληνική μουσική παράδοση, αλλά και θα δώσει νέα προσέγγιση σε τραγούδια αγαπημένων του ερμηνευτών και μουσικών που τον έχουν καθορίσει, όπως ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Γιάννης Αγγελάκας, o Σωκράτης Μάλαμας, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Λεωνίδας Μπαλάφας και πολλοί άλλοι.
 
Ακορντεόν / Πλήκτρα – Θάνος Σταυρίδης
Τρομπέτα – Δημήτρης Κατσίβελος
Ηλ.Κιθάρα – Κώστας Γεωργιάδης
Μπάσο – Πέτρος Σταμέλος
Τύμπανα – Σωτήρης Μαυρονάσιος
Φωνητικά – Αθηνά Αναγνώστου
 
Press / Media Relations: Zuma Communications
Management: Δημήτρης Κρανιώτης / Ark4Art
 
Σχεδιασμός αφίσας – artwork: Πάνος Ανδριανός
Φωτογραφία αφίσας: Μπάμπης Τσουκιάς
 
Ώρα Έναρξης: 21.30
Εισιτήριο: 12€ με μπύρα ή κρασί / 15€ με τραπέζι και μπύρα ή κρασί
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 9226975
 

Σταυρός του Νότου Club

Ημερομηνία

Πέμπτη 12 Μαρτίου

Ώρα Έναρξης

21.30

Είσοδος

12€ με μπύρα ή κρασί