-Τιτλος-

Ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης, ένας από τους πιο εκφραστικούς ερμηνευτές και ανήσυχους δημιουργούς που ανέδειξε η μουσική σκηνή τα τελευταία χρόνια έρχεται την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου για μία και μοναδική εμφάνιση στο Club του Σταυρού του Νότου.

Έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις και την αγάπη του κοινού στην πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση στο “Μουσικό Κουτί”, που παρουσιάζουν ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη, επιστρέφει μετά από πολύ καιρό στις συναυλίες και υπόσχεται παρέα με την 7μελή μπάντα του να μας παρασύρει με μουσικές που διασταυρώνονται, που δίνουν την αίσθηση μιας rock συναυλίας και του καλοκαιρινού γλεντιού με ενέργεια και ηλεκτρισμό.

Ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης, με την ιδιότητα του τραγουδοποιού, είναι ένας καλλιτέχνης που πατάει γερά στην παράδοση, χρωματίζοντάς τη με σημερινά ηχοχρώματα και ιδέες, αποφεύγοντας την απλή επανάληψη του παρελθόντος.

Τόσο τα παλιότερα γνωστά τραγούδια του, όπως το “Να σταθώ στα Πόδια μου” όσο και το “Δυο” και το “Κορώνα – Γράμματα” από τον επικείμενο δίσκο του δείχνουν την ταυτότητα αυτού του ιδιαίτερου δημιουργού που συμπληρώνεται ιδανικά από την σκηνική παρουσία και τα ανεπανάληπτα live του.

Μη χάσετε τη συναυλία του την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου στο Club του Σταυρού του Νότου.

Παίζουν οι μουσικοί:
Μιχάλης Παχάκης στο λαούτο & τζουρά
Δημήτρης Νεονάκης στην ηλεκτρική κιθάρα
Αλέξανδρος Κανακάκης στα πνευστά
Μιχάλης Μπουτσάκης στο ηλεκτρικό μπάσο
Μιχάλης Δασκαλάκης στην ακουστική κιθάρα
Νικόλας Χριστόπουλος στα τύμπανα

Ώρα Έναρξης: 22.30

Ώρα Προσέλευσης: 21.30

Εισιτήριο: 12€

Ήχος: Μάνος Τσιριγωτάκης
Φώτα: Γιάννης Μπράτσης

📍Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος .
📞Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ 210 9226975

Σταυρός του Νότου Club

Ημερομηνία

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου

Ώρα Έναρξης

22.30

Είσοδος

12ευρώ