Μυρτώ Βασιλείου

Μυρτώ Βασιλείου
Σταυρός του Νότου Club.

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου
21:30
Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια της νέας γενιάς, Μυρτώ Βασιλείου, επιστρέφει στη σκηνή του Σταυρού του Νότου, για μία μοναδική συναυλία!
Έχοντας διανύσει μια πορεία με σημαντικούς σταθμούς και συνεργασίες, με πιο πρόσφατη την ερμηνεία της στην “Φυλακή της Αντιγόνης” σε στίχους Νίκου Γκάτσου και μουσική Νίκου Χιώτογλου, μας έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα με σημείο αναφοράς τον ήχο του επερχόμενου δίσκου της. Μαζί με τον συνθέτη Κώστα Τσίρκα θα μας παρουσιάσουν, για πρώτη φορά, κάποια από τα νέα τους τραγούδια, αλλά και παλιότερα όπως το “Καταφύγιο”, “Το Μέσα μου Φως” και την “Ανοιξιάτικη Μέρα”, που αγαπήθηκαν πολύ απ’ το κοινό.
Οι δυο τους, παρέα με τους πολύτιμους συνεργάτες τους, “συναντούν” σημαντικούς δημιουργούς όπως ο Μ. Χατζιδάκις, ο Μ. Λοΐζος, η Λ. Νικολακοπούλου κι ο Φ. Δεληβοριάς, σε τραγούδια κλασικά κι αγαπημένα, προσεγγίζοντας τα με μια εντελώς διαφορετική, ηχητικά, μορφή.
Στο πλευρό τους ο Αλέξανδρος Λιβιτσάνος που επιμελείται ενορχηστρωτικά την παράσταση αυτή, ενώνοντας δύο διαφορετικούς μουσικούς κόσμους. Τον μοντέρνο (με τα ποπ και ηλεκτρονικά στοιχεία) με τον λαϊκό/παραδοσιακό.
Συντελεστές
Κώστας Τσίρκας: Καλλιτεχνική Επιμέλεια / κιθάρα
Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: ενορχηστρώσεις / πλήκτρα
Δημήτρης Στασινός: κιθάρες
Γιώργος Μπουλντής: μπάσο
Σωτήρης Μαυρονάσιος: τύμπανα
Νίκος Βέλλης: μπουζούκι / κιθάρα
Φωτογραφία/ArtWork: Φίλιππος Παλληκαράς
Makeup/Styling: Ειρήνη Αναργύρου
Μακέτα Αφίσας: “Maturin Design Studio”
Ώρα Προσέλευσης: 21:00
Ώρα Έναρξης: 21:30
Γενική Είσοδος : 13€

Παραγωγή
Menta Art Events www.menta3.com / info@menta3.com / 2108617577

Σταυρός του Νότου Club

Ημερομηνία

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου

Ώρα Έναρξης

21:30

Είσοδος

13€