Οι Ρεβάνς στον Σταυρό του Νότου Club!

 

Κυριακή 27 Μαρτίου

Καλεσμένοι τους οι Γιάννης Διονυσίου, Μαρία Κηλαηδόνη, Αλέξανδρος Κτιστάκης και Ναταλία Λαμπαδάκη

Οι “Ρεβάνς” μας προσκαλούν την Κυριακή 27 Μαρτίου στο Σταυρό του Νότου Club σε μία ξεχωριστή συναυλία – γιορτή! Παρέα με αγαπημένους φίλους και την ορχήστρα τους σε πλήρη ανάπτυξη, θα μας παρουσιάσουν τη δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά “Τσάι στο Παλέρμο” αλλά και διασκευές επιλεγμένων τραγουδιών της ελληνικής σκηνής, καθώς και τραγούδια του πρώτου δίσκου του συγκροτήματος “Οι κύκλοι των πουλιών”.

Καλεσμένοι τους σε αυτή την ιδιαίτερη βραδιά θα είναι η Μαρία Κηλαηδόνη για να τιμήσουν τα τραγούδια του μοναδικού Λουκιανού Κηλαηδόνη, ο Αλέξανδρος Κτιστάκης ο οποίος συμμετέχει στο album τραγουδώντας το “Στον Μαρίνο Αντύπα”, ο Γιάννης Διονυσίου με αφορμή το τραγούδι “Θα κοροϊδέψω τον καιρό” που είναι σε στίχους και μουσική του Αστέρη Κωνσταντίνου και η Ναταλία Λαμπαδάκη με αφορμή τη συμμετοχή της στον πρώτο δίσκο του συγκροτήματος “Οι κύκλοι των πουλιών”.

Με τους Ρεβάνς παίζουν οι Αστέρης Κωνσταντίνου (κιθάρα, λαούτο, φυσαρμόνικα, φωνή), Χρήστος Ελ. Παπαδόπουλος (κλαριν(έτ)ο, σαξόφωνο, φωνή), Γιάννης Κονταράτος (βιολί, lap steel κιθάρα), Κώστας Μιχαλός (ηλεκτρική κιθάρα), Βασίλης Νικολόπουλος (ηλεκτρικό μπάσο) και Βαγγέλης Τσιμπλάκης (τύμπανα). Στην επιμέλεια του ήχου ο Άγγελος Αθανασιάδης.

Η εκδήλωση γίνεται με την υποστήριξη της “Γάιδαρος – Donkey Production”

Λίγα λόγια για το album «Τσάι στο Παλέρμο» και τους Ρεβάνς

Οι Ρεβάνς, έχοντας στις αποσκευές τους ήδη ένα album (“Οι κύκλοι των πουλιών”, εκδόσεις Μετρονόμος 2019), κυκλοφορούν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Τσάι στο Παλέρμο» από τις εκδόσεις Aganda Music Productions. Πρόκειται για έναν κύκλο 11 τραγουδιών, όπου το συγκρότημα παρουσιάζει το ιδιαίτερο μουσικό του όραμα, με το κλαρινέτο και την ηλεκτρική ατμόσφαιρα να διαμορφώνουν τον indie ήχο του δίσκου.

Οι στίχοι είναι αφηγηματικοί, εικονοπλαστικοί και συμβολικοί, έχοντας συνήθως πολιτικό και κοινωνικό χαρακτήρα, ενώ δεν λείπουν και τα τραγούδια ερωτικών εξομολογήσεων.
Ιδιαίτερο σημείο του δίσκου είναι οι φιλικές συμμετοχές της Ρίτας Αντωνοπούλου (“Μια μάνα”), του Σπύρου Γραμμένου (“Σ’ ευχαριστώ Λουκιανέ”) και του Αλέξανδρου Κτιστάκη (“Στον Μαρίνο Αντύπα”).
Η μουσική και οι στίχοι των τραγουδιών όπως και οι ενορχηστρώσεις υπογράφονται από τους Αστέρη Κωνσταντίνου και Χρήστο Ελ. Παπαδόπουλο.
Οι Ρεβάνς στον Σταυρό του Νότου Club

Κυριακή 27 Μαρτίου

Ώρα έναρξης: 22.00
Ώρα προσέλευσης: 21.00

Γενική Είσοδος: 10 euro (Το εισιτήριο αφορά στην είσοδο στο χώρο)
Σταυρός του Νότου

Φραντζή και Θαρύπου 35-37, 117 43, Νέος Κόσμος

www.stn.gr

Email: stavroslive@gmail.com

Σταυρός του Νότου Club

Ημερομηνία

Κυριακή 27 Μαρτίου

Ώρα Έναρξης

22.οο

Είσοδος

10 ευρώ