DUETS / ΕΥΡΥΔΙΚΗ – ΜΠΛΕ

Ζήσε την στιγμή

Από 3 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο

Οι δύο πιο ξεχωριστές ποπ-ροκ φωνές της ελληνικής σκηνής ετοιμάζονται να βάλουν φωτιά στο Σταυρό του Νότου.

Η Ευρυδίκη και οι Μπλε σε μία ιδιαίτερη μουσική συνάντηση, μας παρουσιάζουν τα αγαπημένα τους τραγούδια και μια σειρά από ντουέτα “έκπληξη” ελληνικά και ξένα, χωρίς να λείπουν φυσικά οι γνωστές μεγάλες τους επιτυχίες.

Η καταξιωμένη και πολυεπίπεδη Ευρυδίκη που στην μακρόχρονη πορεία της έχει αποδείξει το καλλιτεχνικό της ταλέντο όχι μόνον στο τραγούδι, αλλά και στο μουσικό θέατρο και το ξεχωριστό συγκρότημα των Μπλε, επίσης καταξιωμένο για την ιδιαίτερη αισθητική της μουσικής και του στίχου του,αλλά και της εκρηκτικής “front woman” Τζώρτζιας Κεφαλά, αποφάσισαν να συνεργαστούν συναυλιακά και δισκογραφικά.

Άκου την ζωή είναι ο τίτλος του νέου ντουέτου που ετοιμάζουν πυρετωδώς στο στούντιο οι Μπλε, το οποίο είναι το δεύτερο ντουέτο που θα κυκλοφορήσει με τις εξαιρετικές φωνές της Ευρυδίκης και της Τζώρτζιας!

Το πρώτο ντουέτο κυκλοφόρησε πριν από 4 χρόνια, ήταν η διασκευή του “Πόσο λίγο με ξέρεις” σε μουσική και στίχους του Γιώργου Θεοφάνους, η οποία πήρε πολύ καλές κριτικές και αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό.

Επί σκηνής λοιπόν Ευρυδίκη και Μπλε, αποζημιώνοντας τους fans και των δύο, οι οποίοι ζητούσαν επίμονα εδώ και πολύ καιρό αυτή την συνεργασία,που επιτέλους ήρθε η στιγμή να απολαύσουν.

Ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που θα ξεχειλίζει από την αγάπη  τόσο της Ευρυδίκης όσο και των Μπλε για την μουσική αλλά και από τεράστια καλλιτεχνική.αλληλοεκτίμηση.

Οι παραστάσεις πού αλλού? Στην πιο γνωστή μουσική σκηνή της Αθήνας,τον Σταυρό του Νότου.

Ζήστε μαζί μας την στιγμή!

Info :

Σταυρός του Νότου Plus

Γενική Είσοδος : 14    ( Αφορά την είσοδο στον χώρο ) 
Ώρα Έναρξης: 23.30
Ώρα Προσέλευσης: 23.00
* Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr

** Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος .

*** Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ 210 9226975

Σταυρός του Νότου Plus

Ημερομηνία

Από 3 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο

Ώρα Έναρξης

23.30

Είσοδος

14