Παντελής Κυραμαργιός & No pasaran
Νέο Άλμπουμ
«Προσωρινά Αιώνιοι»

Παρουσίαση

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 21.00

Σταυρός του Νότου – Club

Συμμετέχουν:

ο Γιάννης Κότσιρας, ο Γιάννης Κούτρας

& ο Χρήστος Μάστορας

 

Για να γραφτεί ένα τραγούδι θυσιάζεται λίγη πραγματικότητα..

 

Ο Παντελής Κυραμαργιός κυκλοφορεί από την Panik Records, το νέο του άλμπουμ «Προσωρινά Αιώνιοι». Μαζί του οι «No Pasaran». Συμμετέχουν: Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιάννης Κότσιρας, Γιάννης Κούτρας, Χρήστος Μάστορας και ο Αφανής Ήρωας. Το άλμπουμ ακροβατεί σε διάφορα είδη με κοινό παρανομαστή μια ομάδα με ετερόκλητες απόψεις.

Ο Παντελής Κυραμαργιός & οι «No Pasaran» παρουσιάζουν τη νέα δισκογραφική τους δουλειά την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 21.00 στο Club – Σταυρός του Νότου, με ελεύθερη είσοδο. Κοντά τους οι Γιατροί του Κόσμου. Μοιράζονται μαζί τους τη σκηνή ο Γιάννης Κότσιρας, ο Γιάννης Κούτρας & ο Χρήστος Μάστορας.

Τα έσοδα από το άλμπουμ «Προσωρινά Αιώνιοι» θα δοθούν για την ενίσχυση του έργου των Γιατρών του Κόσμου

..Τα τραγούδια έχουν χαρακτηριστικά ονείρου. Συνειδητό και ασυνείδητο συγκρούονται και προκύπτουν κόσμοι που έχουμε ανάγκη να βρεθούμε. Μέσα τους αντιστεκόμαστε, επικοινωνούμε, κρυβόμαστε, αλλάζουμε, κατανοούμε, ανακαλύπτουμε, ερωτευόμαστε. Για να γραφτεί ένα τραγούδι θυσιάζεται λίγη πραγματικότητα. Όπως ακριβώς συμβαίνει με τα όνειρα. Γι’ αυτό θεωρώ ύβρη το να γράφεις ευτυχισμένος. Η ευτυχία είναι σπάνια και οφείλουμε να τη ζούμε. Το ειλικρινές τραγούδι, το αποκαλυπτικό, αφορμάται από σκοτεινή πνευματική ύλη και φτάνει σε μορφή φωτός στον ακροατή .Αυτά εδώ τα τραγούδια έγραψα την τελευταία διετία και το άλμπουμ «Προσωρινά Αιώνιοι», όπως και τα προηγούμενα, αποτελεί μία χρονογραφία. Μια πατημασιά στο άπειρο. Για να μπορώ να παρατηρώ τη διαδρομή. Την αλλαγή που μας προσφέρει το πέρασμά μας στο χρόνο. Παραδίδεται με αγάπη σε όποιον μπορεί να φανεί χρήσιμο. Ευχαριστώ τους συνοδοιπόρους «No Pasaran» για την καινούργια ματιά αλλά και όσους άλλους μουσικούς και ηχολήπτες έλαβαν μέρος για την βοήθειά τους. Την Ελένη Τσαλιγοπούλου, τον Γιάννη Κότσιρα, τον Γιάννη Κούτρα, τον Χρήστο Μάστορα και τον Αφανή Ήρωα για το μοίρασμα. Είμαι ευγνώμων. Την Κυριακή Αιλιανού και τη Ζαμπία Καζάνα για την υποστήριξη. Τον Νίκο Χαϊκάλη και τον Γιώργο Καραγιάννη στην Panik για την προσπάθειά τους να με εισαγάγουν στην ψηφιακή εποχή. Τον Γρηγόρη Ψαλτάκο και τον Γιάννη Μαργετουσάκη για τα αναρίθμητα δώρα. Τέλος, τους δικούς μου ανθρώπους για την ομορφιά και την αγάπη με μια τόση δα αναφορά στη Χαρά που βρίσκεται μέσα στο καθετί.

Καλή αντάμωση! Και Ζήτω

Παντελής Κυραμαργιός

 

Info:

Club – Σταυρός του Νότου

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου

Ώρα Έναρξης: 21.00

Είσοδος Ελεύθερη

Τηλέφωνα κρατήσεων: 210 9226975

 

Περισσότερος Παντελής Κυραμαργιός:

https://www.instagram.com/pantelis_kyramargios/

https://el-gr.facebook.com/Kyramargios/

https://www.youtube.com/c/PantelisKyramargios

https://open.spotify.com/artist/7HuXLPLoyeZv9008KEOJpe

 

 

ENTER THE PANIK WORLD

http://bit.ly/PanikRecords_Website

http://bit.ly/PanikRecords_Facebook

http://bit.ly/PanikRecords_YouTube

http://bit.ly/PanikRecords_Twitter

http://bit.ly/PanikRecords_Instagram

 

Κυκλοφορεί από την Panik Oxygen

Management- Booking: Formiggart

 

Επικοινωνία: Μαίρη Καλδάρα

Ε: marykaldara@gmail.com

Σταυρός του Νότου Club

Ημερομηνία

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 

Ώρα Έναρξης

 21.00

Είσοδος

Ελεύθερη Είσοδος