Κωνσταντίνα Πάλλα | Γιώργος Στρατάκης

Η Κωνσταντίνα Πάλλα ανήκει στη νέα γενιά τραγουδοποιών. Η φωνή της και το ρεπερτόριο της ακροβατεί ανάμεσα στο κλασικό λαϊκό τραγούδι και στα σημερινά έντεχνα μονοπάτια. Από το Βασίλη Τσιτσάνη και τη Τζένη Βάνου μέχρι τον Σωκράτη Μάλαμα και την Ελένη Τσαλιγοπούλου. Στο πρόγραμμα της μας ταξιδεύει σε όλα τα τραγούδια που αγαπήσαμε, μας συστήνει τα τραγούδια του σήμερα με το δικό της τρόπο ενώ μας παρουσιάζει και τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία. Στην μουσική της πορεία έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες, ενώ πάντα καταφέρνει με τις ερμηνείες της να μας ξεσηκώνει και να μας συγκινεί με την ίδια μαγική ικανότητα.

Έρχεται για πρώτη φορά στην σκηνή του Σταυρού του Νότου plus στις 26 Ιανουαρίου για να συναντήσει τον φίλο της από την Κρήτη Γιώργο Στρατάκη, το ήμισυ των αγαπημένων Στρατάκηδων. Έναν καλλιτέχνη, κατα την άποψη πολλών, πλούσιο σε εσωτερικές μουσικές ανησυχίες που τις εκφράζει με την έντονη ερμηνεία του και τις μοναδικές του συνθέσεις, καθώς ξεδιπλώνει τις μουσικές του μέσα από δρόμους δωρικούς, εξωτερικεύοντας τον πηγαίο αυθορμητισμό και την εκφραστικότητα του. Με αυτά τα χαρακτηριστικά έχει διανύσει μια πλούσια δεκάχρονη πορεία στο μουσικό γίγνεσθαι, με αξιόλογες συνεργασίες και σπουδαίους συνθέτες, οπλισμένος πάντα με την αγάπη του κόσμου και την ικανότητα του να καθηλώνει τις ψυχές μας.

Θα ενώσουν και θα πειραματιστούν στις μουσικές και στα ακούσματα τους από κοινού και εναλλάσοντας την μουσική σκυτάλη ο ένας με τον άλλο, υπόσχονται μια βραδιά μοναδική και αξέχαστη.

Κωνσταντίνα Πάλλα
Γιώργος Στρατάκης

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου Σταυρός του Νότου Plus για μια μοναδική εμφάνιση.
Ώρα προσέλευσης: 21.00
Είσοδος:12€

Μαζί τους οι μουσικοί:

Τύμπανα : Πάνος Γεωργακόπουλος
Κιθάρα : Γιάννης Κοζυράκης
Κόντρα μπάσο: Χρήστος Τζελεπόπουλος
Μπουζούκι ο συνθέτης Κωνσταντίνος Βελλιάδης

Σταυρός του Νότου Plus

Ημερομηνία

-Ημερομηνία-

Ώρα Έναρξης

21.30

Είσοδος

12€