«Ζωντανά απ’ το σαλόνι»

Η Μαρία Κουτσουρλή, η νέα και ταλαντούχα ερμηνεύτρια με τη βαθιά αισθαντική φωνή και το έμφυτο ταμπεραμέντο, μετά το πρώτο της δισκογραφικό βήμα με το τραγούδι «Ανακωχή» σε στίχους και μουσική του Αίσωνα, την Τρίτη 28 Μαρτίου εμφανίζεται ζωντανά στο πιο παρεΐστικο στέκι της πόλης, στο Club του Σταυρού του Νότου.
Παρέα με εξαίρετους μουσικούς, η Μαρία Κουτσουρλή θα παρουσιάσει τα τραγούδια της ενότητας «Ζωντανά απ’ το Σαλόνι», που αγαπήθηκαν από την παρουσίασή τους στο κανάλι της στο YouTube, αλλά και αγαπημένα κομμάτια των 90s και 00s, διασκευασμένα με φρέσκο και ατμοσφαιρικό ήχο από τον συνεργάτη της, ενορχηστρωτή και κιθαρίστα, Δημήτρη Σιάμπο.

Το 2021, μια χρονιά που όλοι ζήσαμε τον εγκλεισμό, η Μαρία χρωμάτισε τις μέρες μας γεμίζοντάς τες μελωδίες και εικόνες μιας μουσικής σκηνής όπως την ονειρευόμασταν μέσα απ’ το σαλόνι του σπιτιού της. Έτσι προέκυψε η ενότητα «Ζωντανά απ’ το Σαλόνι», καθώς συνέχισε να επενδύει με τη δική της ιδιαίτερη ερμηνεία τραγούδια που αγαπάμε, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο της στο ψηφιακό περιβάλλον, που για μεγάλο διάστημα μας ένωσε όλες και όλους.

Tην Τρίτη 28 Μαρτίου λοιπόν η Μαρία Κουτσουρλή βγαίνει απ’ το σαλόνι και ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή του Club του Σταυρού του Νότου, για να γίνουμε μια παρέα και να τραγουδήσουμε όλοι μαζί κομμάτια σπουδαίων ερμηνευτών και δημιουργών (Αλεξίου, Μικρούτσικος, Κραουνάκης, Ιωαννίδης, Παυλίδης, Πορτοκάλογλου, Αρλέτα, Χατζηγιάννης και όχι μόνο) και να φωτίσουμε τη βραδιά με τα φώτα της ψυχής μας.

Σταυρός του Νότου Club

Ημερομηνία

Τρίτη 28 Μαρτίου

Ώρα Έναρξης

21.30

Είσοδος

12 €