Μαζί τους:
Νίκος Στρατάκης,
Κλέλια Ρένεση,
Σαββέρια Μαργιολά,
Γιάννης Μιχαηλίδης (Δραμαμίνη),
Μιχάλης Καραλιόλιος
and more tba

Ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης («Χτίζω Ανέμους», Οκτώβριος 2022), ο Αργύρης Λούλατζης («Σαντικλέρι», Δεκέμβριος 2022) και ο Παντελής Κυραμαργιός («Προσωρινά Αιώνιοι», Ιανουάριος 2023), μετά τις χειμερινές εμφανίσεις τους που ξεσήκωσαν το κοινό, την Πέμπτη 25 Μαΐου επιστρέφουν μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους στο Club του Σταυρού του Νότου και, με τα τραγούδια της προσωπικής τους δισκογραφίας αλλά και με τη δική τους, ηλεκτρική προσέγγιση στο παραδοσιακό, στήνουν μια μοναδική μουσική γιορτή υποδοχής του καλοκαιριού.

Με ένα ρεπερτόριο που θα μας ταξιδέψει σε γνωστά αλλά και νέα, συναρπαστικά μονοπάτια, και με τη μοναδική τους μουσική χημεία, οι τρεις ξεχωριστοί καλλιτέχνες ετοιμάζουν για όλους εμάς ένα μεγάλο πάρτι στο Club του Σταυρού του Νότου, που θα ρίξει αυλαία σε μια απογειωτική σεζόν. Έτσι, μαζί τους στη σκηνή θα βρίσκονται οι Νίκος ΣτρατάκηςΚλέλια ΡένεσηΣαββέρια ΜαργιολάΓιάννης Μιχαηλίδης (Δραμαμίνη) και Μιχάλης Καραλιόλιος, ενώ σύντομα θα ανακοινώσουν και άλλες εκπλήξεις!

«Προτού ακόμα γνωριστούμε, ήμασταν ακροατές ο ένας του άλλου. Νιώθαμε ότι υπάρχει μια σύνδεση. Σαν να έχουμε κοινούς προβληματισμούς. Με τη ματιά του καθενός όμως να είναι κάπως διαφορετική, από άλλη γωνία. Έτσι που και οι τρεις μαζί να μην αφήνουμε κάποια πλευρά αθέατη. Βρεθήκαμε στις μουσικές σκηνές και γίναμε φίλοι πριν το καταλάβουμε.

Το μαγικό στις κοινές μας εμφανίσεις είναι ότι κανείς δεν θέλει να κατέβει από τη σκηνή όταν τραγουδά ο άλλος. Δεν υπάρχει “δικό μου” τραγούδι και “δικό του”. Μόνο “δικά μας”.

Έτσι τα αισθανόμαστε και έτσι τα παρουσιάζουμε».

Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης, Αργύρης Λούλατζης, Παντελής Κυραμαργιός

Info :

Σταυρός του Νότου Club

Εισιτήριο Ορθίων : 12 €   ( Αφορά την είσοδο στον χώρο ) 
Ώρα Έναρξης: 21.30
Ώρα Προσέλευσης: 21:00
* Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr

** Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος .

*** Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ 210 9226975

Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή

Ημερομηνία

 Πέμπτη 25 Μαΐου

Ώρα Έναρξης

21.30

Είσοδος

12 €