Για 2 μοναδικές εμφανίσεις στον Σταυρό του Νότου Club!

Σάββατο 21/10: special guests ΜΠΛΕ

Σάββατο 28/10: special guest ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΖΕΡΒΑΚΗΣ

Ο Βύρων Τσουράπης, ο τραγουδοποιός που έχει γίνει ευρύτερα γνωστός μέσα από την εκπομπή «Μουσικό κουτί», ως μέλος της μπάντας του κουτιού, αλλά και μέσα από τις ζωντανές εμφανίσεις του στο πλευρό του Νίκου Πορτοκάλογλου τα τελευταία χρόνια, ταξιδεύει και φέτος έχοντας στις αποσκευές του τα όμορφα τραγούδια του από τον δίσκο «Λέξεις Μακρόσυρτες».

Μετά από την μεγάλη και πολύ επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία του με τον Νίκο Πορτοκάλογλου σε Ελλάδα και Κύπρο, έρχεται για δύο μοναδικές παραστάσεις στον Σταυρό του Νότου Club τα Σάββατα 21 και 28 Οκτωβρίου.

Η παράσταση που παρουσιάζει ο Βύρων Τσουράπης περιέχει, εκτός από τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας και επιλογές ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών διασκευασμένα από τον ίδιο και την εκρηκτική του μπάντα με τρόπο μοναδικό.

Στις παραστάσεις αυτές δεν θα είναι μόνος. Θα έχει την μεγάλη χαρά να μοιραστεί την σκηνή με δύο μοναδικούς καλλιτέχνες που θα χαρίσουν ιδιαίτερη χροιά και θα κάνουν ξεχωριστή την κάθε βραδιά.

Στις 21 Οκτωβρίου θα είναι καλεσμένοι οι εκρηκτικοί Μπλε (Τζώρτζια Κεφαλά και Γιώργος Παπαποστόλου) και στις 28 Οκτωβρίου ο επιβλητικός Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης.

Η μπάντα αποτελείται από τον Βύρωνα Τσουράπη στην φωνή, το μπάσο και την κιθάρα, τον Θανάση Τσακιράκη στα τύμπανα και την φωνή, την Κατερίνα Λιάκη στα πλήκτρα και τον Γιώργο Τσουράπη στις κιθάρες.

 

Οργάνωση Παραγωγής: 360 Entertainment

Media & Communication360 Entertainment

 

 

Info :

Σταυρός του Νότου Club

Εισιτήριο Ορθίων : 13 €   ( Αφορά την είσοδο στον χώρο ) 
Ώρα Έναρξης: 22.30
Ώρα Προσέλευσης: 22:00
* Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr

** Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος .

*** Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ 210 9226975

Σταυρός του Νότου Club

Ημερομηνία

Σάββατο 21/10 & 28|10

Ώρα Έναρξης

22.30

Είσοδος

13 ευρώ