« ΜE ΠΑΡΤΕΝΕΡ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ » ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΣ

« Με παρτενέρ τη Σελήνη»
Γιώργος Μίχας
Σταυρός του Νότου Plus

Ο τραγουδοποιός Γιώργος Μίχας θα είναι με το μουσικό του σχήμα στον Σταυρο του Νότου Plus την Κυριακή βράδυ στις 10 Μαρτίου , για να ακούσουμε δικά του τραγούδια αλλά και διασκευές άλλων πολύ αγαπημένων .

Φιλικά θα συμμετέχουν ο Σωκράτης Μάλαμας , η Τζώρτζια Κεφαλά η Ιουλία Καραπατάκη και ο Πέτρος Μάλαμας , σε τραγούδια από την συνεργασία τους στον καινούργιο του δίσκο « με παρτενέρ τη Σελήνη» , μιά  παραγωγή του Σωκράτη Μάλαμα .
Επίσης θα ακούσουμε τραγούδια από τον πρώτους του δίσκους «Άδηλος τόπος» και «Πιο Πέρα Από Τα Όνειρα» σε μουσική και στίχους δικούς του .
Τις συνεργασίες του με αγαπημένους ερμηνευτές και τραγούδια όπως , ” Σαν ένα αγρίμι ” με την Σωτηρία Λεονάρδου, ” Αχ και να σ΄είχα εδώ ” με την Χαρούλα Αλεξίου και την Ζωή Παπαδοπούλου , ” Άλογα τρελά ” και ” Ταξίδι ” με την συμμετοχή της Ναταλίας Ρασούλη, ” Στη Θάλασσα “, ” Που να΄σαι τώρα “, ” Σε θέλω “, ” Ψάχνω να σε βρω ” , ” Αγγελέ μου ” και ” Σ’αγαπάω ” με την Θεοδοσία Τσάτσου,” Με βρήκε πάλι η νύχτα ” & ” Για τον Άκη ” με τον Λάμπρο Καρελά .
Τραγούδια που αγαπήθηκαν όσο λίγα.

Info :

Σταυρός του Νότου Plus

Εισιτήριο Ορθίων : 12€   ( Αφορά την είσοδο στον χώρο ) 
Ώρα Έναρξης: 21:00
Ώρα Προσέλευσης: 20:30

* Προπώληση εισιτηρίων στο More.com

** Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος .

*** Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ 210 9226975

Σταυρός του Νότου Plus

Ημερομηνία

Κυριακή  10 Μαρτίου

Ώρα Έναρξης

21.00

Είσοδος

12€