ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / ΟΛΙΝΑ / ΑΤΣΑΛΗΣ

Την Τρίτη 9 Απριλίου o Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, ο Μιχάλης Ατσάλης κι η Ολίνα Γεωργουλοπούλου βρίσκονται για πρώτη φορά όλοι μαζί ζωντανά στη σκηνή του club του Σταύρου του Νότου σε ένα live με διαφορετική αφετηρία αλλά με κοινές αναφορές.
Καλεσμένοι τους ο Ορέστης Ντάντος και η Ιουλία Καραπατάκη για μια ξεχωριστή σύμπραξη.

*Ο Κωσταντίνος Πετρόπουλος στους δύο προσωπικούς του δίσκους (Λαθραναγνώστης- 2017, Το Μπουρμπουάρ-2021) γράφει τραγούδια τα οποία χαρακτηρίζονται από τον άμεσο αυτοσαρκαστικό λόγο και το χιούμορ, ενώ δεν λείπουν οι αναφορές και σε θέματα της καθημερινότητας, με φόντο ,συνήθως, το αστικό τοπίο. Ο ήχος του θα λέγαμε πως είναι μια μίξη folk/rock & blues στοιχείων.
Γιώργος Παπουτσής – Ηλεκτρική Κιθάρα
Γιάννης Κυριαζόπουλος – Κιθάρες/Φυσαρμόνικα
Σάκης Λιούρας – Μπάσο
Πέτρος Κασιμάτης – Τρομπέτα
Παναγιώτης Κωστόπουλος – Τύμπανα

**Ο Μιχάλης Ατσάλης κι η Ολίνα Γεωργουλοπούλου μετά την διασκευή τους στο «Πάμε νότια- Να δούμε κάθε Ανατολή» το καλοκαίρι του ‘22 , κυκλοφορούν το πρώτο τους single «Πάντα Ψηλά» στα τέλη του ‘23 κι εμφανίζονται ζωντανά σε μουσικές σκηνές με το full band σχήμα τους. Παράλληλα ετοιμάζουν τον πρώτο τους προσωπικό δίσκο σε μουσική και στίχους δικά τους αντίστοιχα. Η μουσική τους είναι ένας συνδυασμός αστικού ρομαντισμού και λαϊκής εξωστρέφειας.
Άγης Παπαπαναγιώτου – Κοντραμπάσο
Θανάσης Τσακιράκης – Τύμπανα
Χρήστος Ψαρομήλιγκος – Βιολί
Τρίτη 9 Απριλίου, 21:30
Σταυρός Του Νότου Club
Είσοδος 12€

Σταυρός του Νότου Club

Ημερομηνία

Τρίτη 9 Απριλίου

Ώρα Έναρξης

21.30

Είσοδος

12 ευρώ