ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕΝΤΖΕΡΑΚΗΣ live

Ο Γιώργος Τεντζεράκης επιστρέφει για ένα live στο Σταυρό του Νότου παρουσιάζοντας τα καινούργια τραγούδια απο το νέο επερχόμενο άλμπουμ «Όλος ο κόσμος»..
Μαζί του η Ροδούλα Κουταλλέλη ..
Σε ένα πρόγραμμα με τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του Γιώργου και αγαπημένες μελωδίες του χθες και του σήμερα. Ένα μοναδικό πάντρεμα μουσικών ακουσμάτων, με τραγούδια που ξεσηκώνουν, καθηλώνουν και μιλούν απευθείας στις ψυχές.
Κυριακή 12 Μαΐου
Ώρα 21.00
Ο Γιώργος Τεντζεράκης εμφανίστηκε κατά καιρούς στις σημαντικότερες μουσικές σκηνές της χώρας  όμως ο Σταυρός του Νοτου ήταν η βάση για τη μουσική του πορειά αφού ξεκίνησε να εμφανίζεται το 2003 . Στο βιογραφικό του καταγράφονται σημαντικές συνεργασίες όπως αυτές με τους: Γεράσιμο Ανδρεάτο, Γιώτα Νέγκα, Γιάννη Ζουγανέλη, Σοφία Βόσσου, Δέσποινα Ολυμπίου,  Μιχάλη Εμιρλή, Γιώργο Παπαδόπουλο, Γιώργο Σαμπάνη, Παυλίνα Βουλγαράκη , Παντελη Καναράκη κ.ά.
Η Ροδούλα Κουταλλέλη είναι μια αξιόλογη ερμηνεύτρια που έχει σταθεί στο πλευρό σημαντικών καλλιτεχνών όπως ο Γιάννης Πάριος , Φίλιππος Πλιάτσικας , Γιάννης Μηλιώκας κ.α και σύντομα κυκλοφορεί το πρώτο της single «το ταξίδι»σε στίχους και μουσική του Γιώργου Τεντζερακη .
Το 2023 απο την εταιρεία music art lab κυκλοφόρησε το ντουέτο «Μια Χάρη» με ερμηνευτές το Γιώργο και τη Ροδούλα , μια ερωτική μπαλάντα .
Παίζουν οι μουσικοί :
Βιολί- Δημήτρης Καζάνης
Πνευστά – Χρήστος Σπηλιόπουλος
Ηλ. Κιθάρα – Κωστής Πυρένης
Ακ.κιθάρα -ΑΛΚΗΣ Δήμος
Πλήκτρα- Γιώργος Γεωργουσόπουλος
Μπάσο – Βίκτωρας Κουλουμπής
Τύμπανα – Παναγιώτης Σαρδέλης

Σταυρός του Νότου Club

Ημερομηνία

Κυριακή 12 Μαΐου

Ώρα Έναρξης

21.00

Είσοδος

12 ευρώ