ΑΡΓΥΡΗΣ ΛΟΥΛΑΤΖΗΣ
Ο Αργύρης Λούλατζης επιστρέφει στον Σταυρό του Νότου Club την Πέμπτη 15 Μαΐου σε ένα φινάλε για το τέλος της φετινής σεζόν .
Με καινούργια τραγούδια αλλά και παλιά αγαπημένα σε μια παράσταση και σε ένα ταξίδι από την παράδοση, στο λαϊκό και στο ροκ.
Παρέα με τους Γιώργο Μιγδάνη στην κιθάρα, Πάνο Γεωργακόπουλο στα τύμπανα, Χρήστο Βαλεντίνο Πατεβή στο βιολί και Χρήστο Τζελεπόπουλο στο μπάσο.
Ώρα προσέλευσης 21:30.
Έναρξη στις 22:00.
Ο Αργύρης Λούλατζης είναι ένας τραγουδοποιός της νέας γενιάς που έχει στο ενεργητικό του σημαντικές συνεργασίες και πλήθος εμφανίσεων . Με καταγωγή από τις Σέρρες , ξεκίνησε να εμφανίζεται στη βόρεια Ελλάδα κι εδώ και αρκετά χρόνια στην Αθήνα .
Με ένα πάντρεμα παραδοσιακού και ηλεκτρικού ήχου έχουν κυκλοφορήσει οι εξής δίσκοι :
2013 “Ονειρομάγια” με την συμμετοχή του Χρήστου Θηβαίου και Μίλτου Πασχαλίδη.
2016 : “Κουβέντες με τους ουρανούς” με την συμμετοχή της Φωτεινής Βελεσιώτου, του Ψαραντώνη και του Δημήτρη Ζερβουδάκη.
2019 : “Απανεμιά” με την συμμετοχή της Κλέλιας Ρένεση, Νίκου Στρατάκη και Γιώργου Νικηφόρου Ζερβάκη.
2021 : “Τα αντίο” με την συμμετοχή των Γιώργος & Νίκος Στρατάκης , Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης , Μιχάλης Καραλιόλος και Λευτέρης Τάντος .
Το 2022 κυκλοφόρησε ο δίσκος “Τα παραδοσιακά” , με διασκευές αγαπημένων τραγουδιών από τη Θράκη και την Ήπειρο εώς τα Επτάνησα και την Κρήτη.
Στο παρακάτω link υπάρχουν όλες οι συνεργασίες , οι επίσημες κυκλοφορίες , καθώς και τα videoclip του καλλιτέχνη .
https://youtube.com/user/MrOneiromagia

Σταυρός του Νότου Club
Ημερομηνία
Πέμπτη 15 Μαΐου
Ώρα Έναρξης
22.00
Είσοδος