ΓΙΩΡΓΟΣ & ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ

Παρασκευή από 22 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή

Μετά την επιτυχημένη τους καλοκαιρινή περιοδεία, οι “πλανόδιοι μουσικοί” Γιώργος και Νίκος Στρατάκης και όλη η μουσική τους ομάδα τους, έρχονται για άλλη μία φορά και για 10η συνεχόμενη χρονιά στον ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ CLUB  να γιορτάσουν μαζί μας  τον “απολογισμό” αυτής της δεκαετίας.

Πιστοί σε ό,τι με ειλικρίνεια αγαπούν να κάνουν χρόνια τώρα χωρίς κανέναν ενδοιασμό, πορεύονται ακούρασταδημιουργικά και μας παρασύρουν μέσα από τις μουσικές τους ανησυχίες και τις ιδέες τους, σε ένα δικό τους ξεχωριστό μουσικό μονοπάτι.

Με την κυκλοφορία της 6ης κοινής δισκογραφικής τους δουλειά με τίτλο “ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ”, που θα κυκλοφορήσει τέλος του Νοεμβρίου, λίγο μετά την έναρξη των εμφανίσεων τους και για 8 συνεχόμενες Παρασκευές του χειμώνα, 22 & 29 Νοεμβρίου, 6, 13, 20 & 27 Δεκεμβρίου και 3 & 10 Ιανουαρίου, θα φροντίσουν να μας κρατήσουν μουσική συντροφιά, με ένα ανανεωμένο πρόγραμμα από αγαπημένα τραγούδια, ξεχωριστές διασκευές, νέα τραγούδια, και αυτή την μοναδική επικοινωνία με το κοινό τους, όπως εκείνοι ξέρουν. Άλλωστε είναι γνωστό πως η κάθε τους εμφάνιση είναι μια ξεχωριστή εμπειρία και πότε δεν είναι η ίδια κάθε φορά.

Στις δυσκολίες των καιρών οι Στρατάκηδες μετουσιώνουν την κάθε τους εμφάνιση σε γιορτή, γίνονται ένα με τους μουσικούς τους και μοιράζονται με το κοινό τους την ενέργεια τους που αβίαστα πηγάζει από μέσα τους. Αναζητούν και επιβεβαιώνουν κάθε φορά την “ταυτότητα” τους, μέσα από ένα ειλικρινές μουσικό αλισβερίσι ενέργειας με τον κόσμο τους.

Στην επί σκηνής μυσταγωγία, τους συνοδεύουν οι εξαιρετικοί μουσικοί:

κοντραμπάσο: Αλέκος Χατζάκης
βιολί: Χρήστος ψαρομίληγκος
κρουστά: Μανόλης Στρατάκης
κιθάρα: Γιάννης Κοζυράκης
πνευστά: Γιώργος Σαλούστρος
τύμπανα: Πάνος Γεωργακόπουλος
επιμέλεια ήχου: Μάνος Τσιριγωτάκης.
Την επιμέλεια του ήχου έχει ο Μάνος Τσιριγωτάκης.

Σταυρός του Νότου Plus

Ημερομηνία

Παρασκευή από 22 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή

Ώρα Έναρξης

22.30

Είσοδος

15 ευρώ