ΜΑΓΔΑ ΒΑΡΟΥΧΑ | ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

«Και τώρα τα δυό μας»

Η Μάγδα Βαρούχα και ο Χρήστος Αδαμόπουλος ενώνουν τα μονοπάτια τους, για να μοιραστούν με το κοινό τους τραγούδια που γεννήθηκαν στον έρωτα, στο σκοτάδι και το φως. Τις Παρασκευές 1 και 8 Νοεμβρίου, στο Σταυρό του Νότου, ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί τους σε μια μουσική παράσταση γεμάτη μελωδίες, ιστορίες και χτυποκάρδια.

Χωρίς στερεότυπα και ταμπού, οι ενορχηστρώσεις των μουσικών ιστοριών της Μάγδας και του Χρήστου, αποτελούν μια ακόμα πρόκληση – πρόσκληση για δυο μαγικές βραδιές βγαλμένες από μια μαγική Αθήνα.
Να είστε εκεί, στη στιγμή που σμίγουν οι φωνές και η μουσική γίνεται δρόμος.
Μαζί τους:
● Δημήτρης Μπασδάνης: Κιθάρες / Programming / Ενορχηστρώσεις
● Αλέξης Στενάκης: Πλήκτρα / Κλαρινέτο
● Δημήτρης Μποσινάκος: Τύμπανα
● Δημήτρης Τσεκούρας: Μπάσο / Κοντραμπάσο
● Αγγελική Παρδάλη: Σαντούρι / Φωνητικά
Δύο νύχτες που θα ταξιδέψουν το κοινό μέσα από τις ιστορίες και τις μελωδίες των τραγουδιών τους. Παρασκευή 1 και 8 Νοεμβρίου στον Σταυρό του Νότου.
Πληροφορίες Παράστασης:
● Ημερομηνίες: Παρασκευή 1 Νοεμβρίου & Παρασκευή 8 Νοεμβρίου
● Χώρος: Σταυρός του Νότου
● Ώρα Έναρξης: 21.00
Λίγα λόγια για τη Μάγδα:

Η Μάγδα Βαρούχα είναι μία ταλαντούχα Ελληνίδα τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια, με μια ιδιαίτερα αισθαντική φωνή και ξεχωριστή παρουσία στη σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή. Η μουσική της αντλεί έμπνευση από το έντεχνο και το λαϊκό τραγούδι, ενώ οι στίχοι της συχνά εκφράζουν έντονα συναισθήματα και προσωπικά βιώματα. Μέσα από τις δημιουργίες της, προσφέρει μια αυθεντική καλλιτεχνική ταυτότητα, συνδυάζοντας τη λυρικότητα με την εσωτερική ένταση, κερδίζοντας την αγάπη του κοινού και της κριτικής. Η μουσική της φαρέτρα περιέχει έναν δίσκο, πολλά σινγκλ και συνεργασίες που αναδεικνύουν την πολυμορφία και την συνεχή καλλιτεχνική της εξέλιξη. Η Μάγδα συνεχίζει να δημιουργεί και να εξελίσσεται καλλιτεχνικά, αφήνοντας το στίγμα της στον έντεχνο μουσικό χώρο.
Λίγα λόγια για τον Χρήστο:

Ο Χρήστος Αδαμόπουλος είναι Έλληνας τραγουδοποιός και ερμηνευτής, γνωστός για τη δημιουργία τραγουδιών που συνδυάζουν παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία της ελληνικής μουσικής. Με ευαισθησία στους στίχους και βαθιά μουσική έκφραση, τα τραγούδια του αποπνέουν νοσταλγία και συναίσθημα. Η μουσική του χαρακτηρίζεται από την ποιότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια, με αποτέλεσμα να δημιουργεί ένα μοναδικό μουσικό αποτύπωμα. Η καλλιτεχνική του πορεία είναι σταθερά ανερχόμενη, με εμφανίσεις και συνεργασίες που έχουν αφήσει θετικές εντυπώσεις στο κοινό.

Σταυρός του Νότου Plus

Ημερομηνία

Παρασκευή 1 & 8 Νοεμβρίου

Ώρα Έναρξης

22.30

Είσοδος

13 ευρώ