-Τιτλος-

Γιώργος Βαλιάκας Και Ιδανικοί
Κυριακή 19 Ιανουαρίου-Σταύρο του Nότου Club
Τηλέφωνο κρατήσεων : 21 0922 6975
 
Ο Γιώργος Βαλιάκας και Ιδανικοί θα εμφανιστούν την Κυριακή 19 Ιανουαρίου και ωρα 9:00 μ.μ. στον Σταύρο του Νότου club. Θα παρουσιάσουν το νέο τους album με τίτλο «Θαρραλέοι δειλοί » και θα μοιραστούν μαζί σας διασκευές της ελληνικής μουσικής σκηνής.
 
Ο Γιώργος Βαλιάκας και Ιδανικοί είναι ένα ελληνόφωνο μουσικό συγκρότημα 6 ατόμων με έδρα την πόλη της Λάρισας. Το συγκρότημα δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε φεστιβάλ και μουσικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα. Έχουν μοιραστεί την ίδια σκηνή με τους Χαίνηδες, το Σωκρατη Μάλαμα, το Δημήτρη Ζερβουδάκη, τους V.I.C , τους Κoza Mostra , την Ελεωνόρα Ζουγανέλη ,τη Νατάσσα Μποφίλιου, τον Κωστή Μαραβέγια,τους Χειμερινούς κολυμβητές κ.α
Τον Μάρτιο του 2013 κυκλοφόρησε το album τους με τίτλο «στο Αερόστατο».
Τον Ιούλιου του 2016 το συγκρότημα επιλέχθηκε ως μία από τις τρεις καλύτερες μπάντες της δράσης YourBand της ΕΡΤ στην οποία υπήρχαν περισσότερες από 200 συμμετοχές
Τον Νοέμβριο του 2019 κυκλοφόρησε το νέο τους album με τίτλο «Θαρραλέοι δειλοί» το οποίο περιέχει 9 τραγούδια σε μουσική του Γιώργου Βαλιάκα.
Τον Δεκέμβριο του 2019 το album τους “Θαρραλέοι δειλοί” επιλέχθηκε ως το δεύτερο καλύτερο album της χρονιάς από την εκπομπή “Ροκ συναναστροφές” του Πάνου Χρυσοστόμου στο Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.
 
Τα μέλη του συγκροτήματος είναι :
Γιώργος Βαλιάκας : φωνή, ακουστική κιθάρα,
Στέλιος Βαλδούμας : πλήκτρα
Κώστας Γκουντής : ντραμς
Κώστας Ζωιτός : τρομπέτα ,
Θωμάς Καραβέντζας : ηλεκτρική κιθάρα,
Στέλιος Παπαδόντας :μπάσο
Ώρα έναρξης 21:00
Είσοδος 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Σταυρός του Νότου Club

Ημερομηνία

Κυριακή 19 Ιανουαρίου-

Ώρα Έναρξης

21.30

Είσοδος

12 ευρώ με μπύρα ή κρασί