ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ

Μουσικοθεατρική Παράσταση για Παιδιά με Αγαπημένα Παιδικά Τραγούδια για πρώτη φορά στο Σταυρό !
Φέτος το χειμώνα ο Λευτέρης Ελευθερίου και ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος ανοίγουν τις πόρτες του Σταυρού του Νότου στα παιδιά με μια μουσικοθεατρική παράσταση με αγαπημένα παιδικά τραγούδια. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός, o «άνθρωπος ορχήστρα» Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλο συναντά τον πολυτάλαντο ηθοποιό και performer Λευτέρη Ελευθερίου και στήνουν παρέα την πιο διασκεδαστική συναυλία για παιδιά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά!!
Κάπως έτσι σπουδαίες δισκογραφικές δουλειές όπως η Λιλιπούπολη, τα Μυστικά́ του Κήπου και ο Τεμπέλης Δράκος συναντιούνται με τραγούδια που γνωρίζουν τα παιδιά από το σχολείο ή από κλασικές παιδικές ταινίες και τα ξεσηκώνουν με τις πιο σημαντικές στιγμές του ελληνικού αλλά και ξένου παιδικού τραγουδιού. Ο Λευτέρης και ο Άλκης είναι έτοιμοι να σας συνεπάρουν σε ένα θεότρελο ταξίδι στον μουσικό κόσμο των παιδιών με σύγχρονες αλλά και κλασικές μελωδίες.
Πάρτε την πιο παιχνιδιάρικη διάθεσή σας, κλείστε τις οθόνες και ελάτε να γίνουμε όλοι μαζί μια παρέα, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε σε μια συναυλία με ζωντανή μουσική και κέφι. Μαζί τους επί σκηνής, παίζει μουσική και τραγουδάει ο «μαέστρος» Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος.
Κυριακή 31 Μαρτίου και 14 Απριλίου
Ωρα: 12:00
Σταυρός του Νότου Plus
Φραντζή 14, 117 43, Νέος Κόσμος

Τηλ Κρατήσεων: 210 9226975
Προπώληση Εισιτηρίων more.com

Σταυρός του Νότου Plus

Ημερομηνία

Κυριακή 31 Μαρτίου και 14 Απριλίου

Ώρα Έναρξης

12:00

Είσοδος

10 ευρώ